Survivor: Η ατάκα του Γιάννη Δρυμωνάκου που προκαλεί ερωτηματικά!

Survivor

Δρυμωνάκος και Ξένια “αδειάζουν” τον Σώζοντα για το θέμα με τις καρύδες!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, πήρε την πρωτοβουλία και άνοιξε καρύδες χωρίς να ενημερώσει κάποιον. Επίσης, όπως, φάνηκε, άλλα είπε στον Κρητικό και άλλα στη Δαλάκα, με αποτέλεσμα οι δυο τους να εξοργιστούν.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Ξένια Έβεν βρέθηκαν σήμερα στο Πανόραμα και όπως τόνισαν η απόφαση για τις καρύδες είναι ομαδική… δουλειά και όχι ατομική. Δεν γίνεται, δηλαδή, ο καθένας να ανοίγει καρύδες ότι ώρα θέλει.

Μια ατάκα, όμως, του Δρυμωνάκου προκάλεσε ερωτηματικά. Συγκεκριμένα, ο “Πεταλούδας” είπε: «Είναι περιορισμένες οι καρύδες! Στο δίμηνο είχαμε 5-6 καρύδες την ημέρα».

Ο Σώζων εξόργισε Δαλάκα – Κρητικό! Αδιανόητα σχόλια κατά του ηθοποιού…

Για ποιο λόγο έχουν περιορισμένο αριθμό καρυδών; Και γιατί αυτός ο αριθμός είναι 5-6 την ημέρα; Έχουν μετρήσει όλες τις καρύδες του νησιού και έχει αποφασιστεί ότι αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός; Αυτό σίγουρα αποκλείεται!

Μήπως είναι όρος της παραγωγής; Και αν ναι, γιατί τον έχει βάλει;

Το καυστικό σχόλιο του Σπύρου Σούλη για Κρητικό και Χάρο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την πλευρά του, τόνισε πως πέρυσι δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με τις καρύδες. Όποιος ήθελε, έκοβε μία, την άνοιγε και την έτρωγε, χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσει.

Επίσης, σε προηγούμενη εκπομπή, ο Βασάλος είχε αποκαλύψει πως στο θέμα της καρύδας γενικά υπάρχει αφθονία εκεί στο νησί. Οπότε δεν βρίσκει το λόγο να υπάρχουν τσακωμοί γι’ αυτό το ζήτημα.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!