Survivor: «Ό,τι πει η Δαλάκα το κάνουν, την έχουν επιλέξει σαν μάνα που προσέχει τα παιδιά της»

Survivor

Survivor: "Εδώ και πολύ καιρό η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας είναι η Κατερίνα Δαλάκα".

Τις ηγετικές ικανότητες της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor σχολίασαν οι Μπλε και συγκεκριμένα ο Φάνης Μπολέτσης και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

«Στην Κόκκινη ομάδα υπάρχει ξεκάθαρα μία ιεραρχία. Από την αρχή είχαμε καταλάβει ότι μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας όταν είναι να αναλάβουν μία απόφαση, την παίρνει η Κατερίνα. Από τη μία είναι λογικό γιατί έχει την εμπειρία και έχει έρθει 4 φορές στο Survivor. Είναι φανταστική παίκτρια, τα λέει σταράτα και ο λόγος της μετρά από την άποψη ότι αυτό που έχει να σου πει θα στο πει. Δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της.

Τα περισσότερα παιδιά ακολουθούν και τη στρατηγική της και τον τρόπο σκέψης της. Θέλω να δω τι θα γίνει όταν θα είναι ατομικό το παιχνίδι» είπε αρχικά ο Φάνης.

«Εδώ και πολύ καιρό η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Ό,τι πει η Κατερίνα γίνεται και θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σωστό και κάποιες όχι. Τα παιδιά την έχουν επιλέξει και το έχω δει με την Δώρα, η οποία τη θεωρεί σαν μάνα που προσέχει τα παιδιά της. Δεν συμφωνώ με αυτά τα σχόλια, παρόλα αυτά είναι επιλογή της Κόκκινης ομάδας να την έχουν αρχηγό» ανέφερε από τη μεριά του ο Θοδωρής για τη συμπαίκτριά του στο Survivor.