Στέλιος Χανταμπάκης: Η φωτογραφία της Όλγας Πηλιάκη και το μήνυμα του

Στέλιος Χανταμπάκης

Τι έγραψε ο πρώην παίκτης του Survivor;

Η Όλγα Πηλιάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Nomads που ξάφνιασε τους συμπαίκτες της, αλλά και το κοινό, επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια της. Η 28χρονη αθλήτρια βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγο της Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και τα δυο τους παιδιά και ξεκίνησε ήδη να τους φροντίζει, αναπληρώνοντας το διάστημα που βρισκόταν μακριά τους.

«Επιτέλους φαγητό από τη μαμά …. Για γιουβαρλάκια το πάει…???????? #hantampakakia #olgapiliaki» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της να μαγειρεύει.

Επιτέλους φαγητό από τη Μαμα …. Για γιουβαρλάκια το πάει…???????? #hantampakakia #olgapiliaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα είχε αποφασίσει να μην επηρεάσει τους followers του και τους τηλεθεατές, αποφεύγοντας να αναρτήσει κάτι για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, όπως είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη ανάρτηση του: «Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Όλγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! «Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή…..» #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo (η φωτό είναι 4 χρονια πριν)».

Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Ολγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! «Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή…..» #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo (η φωτό είναι 4 χρονια πριν)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις