Σωτήρης Καλυβάτσης: «Όλη αυτή η αηδία που μας συνέβη στο Χυτήριο…»

Σωτήρης Καλυβάτσης

Όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την μεταστροφή του μετά τα όσα έγιναν στην παράσταση που συμμετείχε.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν ο καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή ΕΔΩ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεταστροφή που του συνέβη μετά το πρόωρο κατέβασμα της παράστασης Πετάει Πετάει στο Χυτήριο, μετά το περιστατικό ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης Μάνο Παπαγιάννη και Σοφία Παυλίδου.

«Είμαι σε καταπληκτική φόρμα. Η κατάσταση είναι περίεργη εδώ και χρόνια. Ήμουν σε αυτό το τρανς εδώ και χρόνια μαζί με όλους τους υπόλοιπους, αλλά εδώ και 15 – 20 μέρες αποφάσισα ότι δεν έχει κάποιο νόημα να παραμένω έτσι. Μπήκα και εγώ τα τελευταία 3-4 χρόνια. Δεν ήταν τυχαίο το ότι βγήκα από αυτό.

[dfp_ads id=236982]

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, επανήλθα, έγινα ο Σωτήρης που όλοι αγαπήσαμε. Είχα φύγει. Παρασύρθηκα κι εγώ όπως όλοι μας μέσα σε αυτή την αηδία. Οπότε άμα κάτσεις και ασχολείσαι όλη μέρα με όλα αυτά που συμβαίνουν μπαίνεις και εσύ μέσα στην αηδία. Έτσι δεν είναι;»

«Αλλά εσένα έγινε κάτι και σε έβγαλε από αυτό…» επισήμανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ναι! Μια αηδία. Ε, ναι όλη αυτή η αηδία που μας συνέβη στο Χυτήριο. Και αποφάσισα ότι προφανώς και έχω βαρεθεί να ζω κατ’ αυτό τον τρόπο. Ό,τι έγινε έγινε όσον αφορά τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου. Είναι δικό τους. Η ουσία είναι ότι κατέβηκε η παράσταση. Ήταν πια πολύ μαύρα τα πράγματα. Δεν υπήρχε ούτε κλίμα, ούτε όρεξη για να δουλέψεις. Οπότε το ότι τελείωσε αυτό το πράγμα ήταν μια τελεία σε όλη αυτή τη διαδικασία που ήταν μαύρη και άραχνη.

Δεν ήταν δική μου απόφαση να αντικαταστήσω τον Μάνο Παπαγιάννη. Μου προτάθηκε πολύ καλά ξέρεις, αν θες λες ναι, αν θες λες όχι. Εγώ ήμουν εκεί για ένα συγκεκριμένο ρόλο. Αυτό είχα συμφωνήσει και αυτό υποστήριξα και δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Η τελική απόφαση για να κατέβει η παράσταση ήταν της παραγωγής. Όπως και όλα τα υπόλοιπα. Το αν θα παίξουμε χωρίς τι Σοφία και ό,τι προσπάθεια έγινε για να σωθεί η παράσταση ή να μην σωθεί.»

Διαβάστε εδώ σχετικά με το περιστατικό Παπαγιάννη – Παυλίδου και όσα το ακολούθησαν!