Σία Κοσιώνη: «Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κλασική μάνα μπορώ, αλλά…»

Σία Κοσιώνη

"Με τον Κώστα θέλουμε να τραβάμε τη δημοσιότητα μέσα από τη δουλειά που κάνουμε και όχι από τον τρόπο που ζούμε και το πώς περνάμε".

Η Σία Κοσιώνη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του μωρού της, στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή Ooh la la!. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλα έτσι όπως δεν το συνηθίζει…

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι καλά. Κάποιος πρέπει να κάνει babysitting απόψε… Η ζωή μας έχει τρελό ρυθμό. Είμαι ευτυχισμένη, όλα πάνε πολύ καλά, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κλασική μάνα μπορώ, αλλά… μέσα σε αυτές τις συνθήκες καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο δύσκολο.

Όταν ενημερώνεις τον κόσμο πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο στυλ, δεν μπορείς να είσαι όπως είσαι στην καθημερινότητά σου. Λογικό δεν είναι;

Δεύτερο παιδάκι; Ε, όχι, εντάξει! Ακόμα δεν γεννήσαμε το ένα. Είμαι καλυμμένη πλήρως.

Πήρα 15 κιλά στην εγκυμοσύνη με πολύ μεγάλες θυσίες. Φαντάσου να μην έκανα κιόλας. Δεν μου άρεσαν οι παπαρατσικές φωτογραφίες.

Με τον Κώστα θέλουμε να τραβάμε τη δημοσιότητα μέσα από τη δουλειά που κάνουμε και όχι από τον τρόπο που ζούμε και το πώς περνάμε».

Εκρηκτική πρεμιέρα για τη Σάσα Σταμάτη: «Έχω έρθει ΣΚΑΪ, έχει γίνει το απόλυτο ξέπλυμα»!