Η Σάσα Σταμάτη στέλνει μήνυμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάνω κι εγώ εκπομπή γιατί έλειπες εσύ, αλλά τώρα…»

Σάσα Σταμάτη

Επική αντίδραση της Κωνσταντίνας όταν μαθαίνει ότι η Σάσα έχει δική της εκπομπή! - Σταμάτη: "Τους ανθρώπους τους βλέπεις όταν είναι στα πάνω τους, γιατί στα κάτω τους είμαστε όλοι καλοί"...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε από το Survivor και στο αεροδρόμιο έπεσε πάνω στο ενημερωτικό μπλόκο που της έστησε ο Νίκος Μισίρης από το Ooh la la! Τι αφορούσε η ενημέρωση; Μα φυσικά στο γεγονός ότι όσο η Κωνσταντίνα έτρεχε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, η Σάσα Σταμάτη πήρε τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο διάλογος και η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν επικά…

  • Κοίτα εδώ, Ooh la la! Ξέρεις τι είναι το Ooh la la!;
  • Όχι.
  • Είναι εκπομπή Σαββατοκύριακου, είναι η Σάσα Σταμάτη, έχει πάρει εκπομπή.
  • Τι ωραία! Καλή αρχή! Πρέπει να μάθω τα τεκταινόμενα…
  • Να μάθεις τι γίνεται, τι έχεις χάσει…
  • Τι έχω χάσει… Έχω κερδίσει όμως πάρα πολύ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω πάθει σοκ γιατί με το που αποχώρησα έπρεπε να μείνω…»

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σάσα Σταμάτη έστειλε το μήνυμά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κωνσταντίνα μου είδες πού κατάντησε η τηλεόραση; Κάνω κι εγώ εκπομπή γιατί έλειπες εσύ, αλλά τώρα δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Στη συνέχεια, κι ενώ στην παρέα του Ooh la la! ήταν και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την τελευταία χρονιά που ήταν στον Alpha, η Σάσα Σταμάτη μίλησε για όλα αυτά που ακούγονταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για την προσωπική τους δικαστική διαμάχη:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική της ζωή. Βλέπουμε άλλες κι άλλες… Η κοπέλα δεν έκρυψε ποτέ την προσωπική της ζωή. Εγώ είμαι υπέρ του να δίνουμε στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι μια κοπέλα που της ήρθαν όλα ξαφνικά… Μια κοπέλα που δούλευε βράδυ, ξαφνικά βρέθηκε να είναι βασίλισσα σε ένα κανάλι.

Εγώ την κέρδισα την αγωγή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη κι ευχαριστώ και τον κ. Δημητρακόπουλο και την Ελεάννα Τρυφίδου που τότε είχε πάει μάρτυρας υπεράσπισης. Μεταξύ των όσων είχα πει τότε στο πάνελ, ήταν ότι φεύγει κόσμος. Στο δικαστήριο επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μου. Επιδίωξα πολλές φορές τότε να ζητήσω και συγγνώμη, ότι όλοι κάνουμε λάθη, ποτέ όμως δεν μου έδωσε μια ευκαιρία να μιλήσω μαζί της.

Επειδή μας βλέπει ο κόσμος, δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο. Εγώ είμαι μια δημοσιογράφος και ξέρεις τι χρήματα παίρνουμε και δόξα τω Θεώ και μου έρχεται να πληρώσω 500 χιλιάδες ευρώ!

Τους ανθρώπους τους βλέπεις όταν είναι στα πάνω τους, γιατί στα κάτω τους είμαστε όλοι καλοί, γιατί έχουμε ανάγκη. Η κοπέλα πιστεύω ότι έχει βάλει μυαλό και ότι όντως το χειρίζεται καλύτερα. Όσον αφορά στο bullying που έφαγε για το σώμα, είναι απαράδεκτα τα σχόλια που έγιναν.

Παίκτρια του Survivor «αδειάζει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αλλάζει ο χαρακτήρας της μπροστά στις κάμερες»