Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω πάθει σοκ γιατί με το που αποχώρησα έπρεπε να μείνω…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η επιστροφή της παρουσιάστριας και οι δηλώσεις των γονιών της στην κάμερα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο σαν βασίλισσα! Εκεί ήταν και οι γονείς της, οι οποίοι μίλησαν και στην κάμερα.

«Το πρώτο πράγμα είναι να δω τους γονείς μου. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα, ήθελα να κάτσω ακόμα. Έχω πάθει σοκ γιατί με το που αποχώρησα έπρεπε να μείνω σε ένα μέρος μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο, οπότε κατά τη διάρκεια της διαδρομής πήρα το κινητό μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ την ανταπόκριση του κόσμου. Εμείς ζούσαμε αυτό και δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τι γίνεται», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η μητέρα της παρουσιάστριας ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανη για τον γυρισμό του παιδιού μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε χθες ήταν «Μανούλα μου». Μου άρεσε που παρά τα όσα περνούσε, δεν είχε να πει κακό για κανέναν. Τα αντιμετώπιζε όλα με ένα χαμόγελο και με την καλή καρδούλα που έχει. Ήταν παρεξηγημένη γιατί δεν την γνώρισε το κοινό και αυτό το παιχνίδι της έδωσε αυτό που ήθελε κι εκείνη, να την γνωρίσουν μέσα από την κάμερα. Έτσι είναι στην καθημερινότητά της, ένα απλό παιδί».

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας δήλωσε: «Έδειξε την πραγματική της εικόνα, τον πραγματικό της εαυτό, τον πραγματικό της χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την οξυδέρκεια, την υπομονή, τις γνώσεις, την ομορφιά της, την αγάπη της. Ήταν μια ευκαιρία για την Κωνσταντίνα να δείξει ότι αξίζει».

Παίκτρια του Survivor «αδειάζει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αλλάζει ο χαρακτήρας της μπροστά στις κάμερες»