Πέμη Ζούνη: «Οι τηλεοπτικές παραγωγές έχουν πιεστεί κάτω από το όριο ανοχής μου»

«Δηλαδή με τον Παπακαλιάτη δε θα ξαναπαίξεις; Έκανα τη μάνα του, έκανα την ερωμένη του, εντάξει τη γιαγιά του δε θα την κάνω.»

Η απολαυστική Πέμη Ζούνη σε συνέντευξή της στο ΟΛΑ ΚΑΛΑ και την Ιωάννα Λίλη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σημερινές τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν…

Για την τηλεόραση: «Έχουμε διαχωρίσει ήρεμα τη σχέση μας με την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, γιατί ούτε με ενδιαφέρει πάρα πολύ, εντάξει έχω κάνει πολλά πράγματα, με έχει τιμήσει η τηλεόραση, την έχω αγαπήσει,αλλά χωρίς πολύ αγωνία, όταν ερχόταν κάτι καλό. Και πραγματικά είμαι περήφανη για τις σειρές, δε νομίζω ότι θα ήθελα να κρύψω καμία. Τελευταία δε νομίζω πως θα ξαναπαίξω. Έκανα κάποιους ρόλους, τελευταία οι παραγωγές έχουν πιεστεί κάτω από το όριο ανοχής μου. Δηλαδή θεωρώ ότι μια παραγωγή που σέβεται τον άλλον, χρειάζεται κάποιο κόστος και κάποιους συντελεστές, κάποια λεφτά. Τώρα έχουν συμπιεστεί τόσο πολύ τα πράγματα κι επίσης μεγαλώνω κι έχω κάνει πολλούς ρόλους και δε θέλω να επαναλάβω ίδιους ρόλους. Δηλαδή θα αναρωτιούνται με τον Παπακαλιάτη δε θα ξαναπαίξεις; Έκανα τη μάνα του, έκανα την ερωμένη του, εντάξει τη γιαγιά του δε θα την κάνω.

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Τον αγαπώ τον Χριστόφορο, είναι πολύ καλό παιδί και πολύ τίμιος. Δεν έχει ισχυριστεί ποτέ πως είναι κάτι πάνω από αυτό που δίνει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ας πούμε λέει πάρα πολύ ότι εμπνέεται από αυτό κι αυτό το έργο. Δηλαδή ότι γουστάρει αυτό και το κάνει με απόλυτο σεβασμό στην παραγωγή, σα να κάνει ταινία. Δεν είπε ποτέ ότι έγραψα ένα αριστούργημα που θέλω να παιχτεί στο θέατρο του Λονδίνου».

Δείτε την συνέντευξη της Πέμυς Ζούνη στο Όλα Καλά: