Παντελής Παντελίδης: Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπά… «Είναι ξεφτίλα»!

Τσαλίκης

«Βγες κάποια στιγμή σε μια κάμερα και πες τι έγινε. Τι περιμένεις έναν χρόνο. Πες τι σκ...ά έγινε»!

O Γιώργος Τσαλίκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στον Κεν Αλεξανδράτο και την εκπομπή «Celebrity Life Game» για όλους και για όλα. Αρχικά η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την απόφαση του τραγουδιστή να ασχοληθεί με το τραγούδι, έχοντας σπουδάσει Ιατρική. «Έλεγα θα τραγουδάω σε ένα θέατρο και θα γίνω γιατρός», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Λεκές».

Δεν διστάζει να παραδεχτεί πως όλα αυτά τα χρόνια έχει και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες. «Υπάρχουν οι μαλ…ς, δηλαδή οι στόκοι και οι κακοί. Δεν ξέρω ποιοι από τους δυο είναι πιο επικίνδυνοι και κουραστικοί», αναφέρει. Μάλιστα, παίρνει θέση και αναφέρει πως υπάρχουν καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος, που έχει κάνει αξιόλογες επιλογές και υπάρχουν και άλλοι που είναι υπερεκτιμημένοι. «Υπάρχει συγκεκριμένη τραγουδίστρια πολύ συμπαθής και πολύ καλή φωνή, της κάνουν αφιερώματα, αλλά αν ζητήσεις από τον κόσμο να σου πει πέντε τραγούδια της δεν τα ξέρει», τονίζει.

[dfp_ads id=236982]

Όταν ρωτάται για τον Παντελή Παντελίδη αναφέρει πως είχαν ιδιαίτερη σχέση πριν γίνει γνωστός και ποτέ του δεν θα ξεχάσει τα συγκλονιστικά λόγια που του είπε ο πατέρας του Σταύρος Παντελίδης την ημέρα της κηδείας του τραγουδιστή. «Κάναμε φωνητική στον ίδιο δάσκαλο και είχε γνωριστεί με τον γιο μου τον μεγάλο. Την ημέρα της κηδείας που πήγα με τη Δώρα και έτρεμε επειδή είχε χάσει τον αδερφό της σε τροχαίο, ο πατέρας του πάνω από το φέρετρο μου έλεγε “ο Παντελής σε εκτιμούσε πάρα πολύ”». Λόγια που, όπως παραδέχεται τον έχουν συγκλονίσει. Μάλιστα παίρνει θέση στα δημοσιεύματα γύρω από τον θάνατο του Παντελίδη και λέει πως όλο αυτό είναι άδικο για τη μνήμη του, ενώ συμβουλεύει τις δυο κοπέλες να μιλήσουν ανοιχτά και να μάθουν όλοι την αλήθεια. «Εντάξει έχεις ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ αλλά βγες κάποια στιγμή σε μια κάμερα και πες τι έγινε. Τι περιμένεις έναν χρόνο. Εγώ αυτό θα έκανα. Είναι ξεφτίλα ας τελειώνει αυτό το θέμα», δηλώνει.

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρει πως η σύζυγός του Δώρα είναι εκείνη που βάζει πρόγραμμα στα παιδιά, και μια αγαπημένη του συνήθεια το τελευταίο διάστημα με τους γιους του είναι να βλέπουν «Survivor». Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως δεν θα ήθελε να ασχοληθούν τα παιδιά του με το τραγούδι. «Τους έχω πει ότι υπάρχουν προβεβλημένα άτομα που είναι σοβαρά και άλλα που είναι σούργελα», δηλώνει. Παραδέχεται πως οι γονείς του ήταν θετικοί στο να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ τονίζει πως έχει κάνει καβγάδες στο Twitter. Ακόμη, δεν ξεχνά τη φορά που κάποιο πολύ γνωστό πρόσωπο έθιξε την οικογένειά του και τον πήρε τηλέφωνο και του άλλαξε τα φώτα. Μάλιστα δηλώνει πως του έχουν προτείνει να γίνει κριτής σε talent show και παραδέχεται πως. «Τα talent shows κάνουν καλό στους κριτές, παρά στους διαγωνιζόμενους». Ο ίδιος δηλώνει πρόθυμος να συμμετάσχει σε μια εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ παραδέχεται πως τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.