«Πάγωσε» το χαμόγελο του Λιάγκα! Ο Παπαδάκης του τα ‘ψαλλε για τον Αρναούτογλου

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στην κριτική του Γιώργου Παπαδάκη.

Από ένα αστείο του Γιώργου Λιάγκα για την ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη, ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» βρήκε ευκαιρία να του τα ψάλλει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Παπαδάκης! Όχι Αρναούτογλου. Αρχίσαμε τώρα… Παπαδάκης. Άρχισε τώρα τάχα μου δεν υπήρχε τηλεόραση, δεν υπήρχε ραδιόφωνο, δεν υπήρχε τηλέφωνο».

Ποιους δημοσιογράφους εκτιμάς πάρα πολύ. Που τους βλέπεις και λες ωραίος αυτός.
[dfp_ads id=236982]

«Δεν θα σου πω ούτε αυτούς που εκτιμώ, ούτε αυτούς που… Να σου πω κάτι; Κι εδώ θα σου κάνω κριτική. Δεν μου αρέσει αυτή η ανθρωποφαγία Γιώργο. Δεν μου αρέσει οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση να μιλάνε για κάποιους άλλους που δουλεύουν στην τηλεόραση. Εδώ θέλω να σου το πω.»

Ούτε με χιούμορ, ούτε με πλάκα;

«Όχι. Γιατί υποβόσκει. Πίσω από το χιούμορ μπορεί να είναι και απωθημένα. Ξέρεις με πόσους έχω απωθημένα; Και χιούμορ έχω. Αλλά από τη στιγμή που κάνεις αυτή τη δουλειά δεν νομιμοποιείσαι να κάνεις κριτική σε συναδέλφους από το απέναντι κανάλι. Βέβαια εμείς έχουμε την πρωτοτυπία σε αυτό το κανάλι να κάνουμε μεταξύ μας. Αφού ένα πρωί μάλιστα, έβριζα τον Σιωμόπουλο και του λέω με συγχωρείς έπαθα Λιάγκα.»

Αποκορύφωμα αυτής της κουβέντας περί Λιάγκα και Αρναούτογλου, ο Γιώργος Παπαδάκης να φωνάζει ρυθμικά όρθιος στο πλατό του Late Night το επίθετο του δεύτερου…

Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο: