Ooh la la! Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη

"Έκλεισε" και ο τέταρτος της μεσημεριανής παρέας του Σαββατοκύριακου.

«Έρχεται  η Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ …. Ooh la la!» έγραφε το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σταθμός πριν από λίγες μέρες για τη γνωστή δημοσιογράφο. Η Σάσα είναι έτοιμη για το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή, και προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την πρεμιέρα της.

[dfp_ads id=236982]

Το Ooh la la! θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30. Για δύο ώρες θα κρατά παρέα στους τηλεθεατές με ενδιαφέροντα θέματα από τη showbiz -και όχι μόνο-, αλλά και με καυστικά σχόλια και κριτική από τη Σάσα Σταμάτη και ακόμα τρία πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου ήταν ο πρώτος σίγουρος της ομάδας, καθώς πέρασε αυτόματα από Εδώ… εκεί, στη νέα εκπομπή του καναλιού. Η Β’ Μις Κύπρος 2012, Γεωργία Γεωργίου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την Ελληνοφρένειας είναι το δεύτερο πρόσωπο που θα καθίσει στο πάνελ.

Αυτός που θα ολοκληρώσει τη σταθερή παρέα -θα μπαινοβγαίνουν αρκετοί δημοσιογράφοι ως καλεσμένοι- είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας ο γνωστός δημοσιογράφος Παναγιώτης Τάτσης.

Η πρώτη γενική πρόβα έγινε χθες, Τετάρτη και όλοι οι συνεργάτες βρίσκονται επί ποδός, καθώς απομένουν μόνο δύο μέρες για την πρώτη καλησπέρα.