Όλγα Πηλιάκη: Έξαλλος ο Ηλίας Βαλάσης μετά το στιγμιότυπο με το φυλαχτό στο Nomads! «Και αν ο Χανταμπάκης σας είχε…»

Ηλίας Βαλάσης

Ο Ηλίας Βαλάσης βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά το στιγμιότυπο του Nomads με την Όλγα Πηλιάκη που συζητήθηκε!

Ένα στιγμιότυπο από το χθεσινό Nomads προκάλεσε αναταραχή στους τηλεθεατές. Όταν τελείωσε ο αγώνας για την ατομική ασυλία του Nomads, παίκτες και παρουσιαστής μαζεύτηκαν στο συμβούλιο. Η ερώτηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Όλγα Πηλιάκη ήταν η αφορμή για όλα. Η Όλγα Πηλιάκη αποκάλυψε πως έχει μαζί της ένα φυλαχτό το οποίο της το έχει δώσει ο πρώην παίκτης του Survivor Ηλίας Βαλάσης.

«Έχω μαζί μου ένα φυλαχτό. Μου το έδωσε ένας φίλος, τυχαίνει να τον γνωρίζεις, ο Ηλίας ο Βαλάσης. Είναι από το Άγιο Όρος», είπε η Όλγα Πηλιάκη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμηση του για τον Ηλία Βαλάση δήλωσε τότε: «Ο Ηλίας ήταν ένας συγκλονιστικός παίκτης που βίωσε αυτά που βιώνετε εσείς, αλλά σε πραγματικά ακραία σημεία και μέσα στο παιχνίδι, αλλά και εκτός παιχνιδιού. Άλλαξε όλη του η ζωή από ένα παιχνίδι. Δεν χρειάζεται τώρα να πούμε λεπτομέρειες γιατί μόνο αν ήταν εδώ θα ανοίγαμε μια τέτοια κουβέντα».

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο!

Τα όσα ειπώθηκαν στο Nomads, προκάλεσαν αντιδράσεις από τον κόσμο που έσπευσαν να στείλουν μηνύματα στον Ηλία Βαλάση, κι εκείνος απάντησε σε έντονο ύφος, δείχνοντας την ενόχληση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη και μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ’ αυτήν.. »Αυτή» λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη, τη γνωρίζω από 14 χρονών κοριτσάκι, αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι Ολυμπιονίκης και για έμενα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα και την επιβίωση αλλά και ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις και στερεότυπα. Και αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!».

Ο ίδιος ο Ηλίας Βαλάσης, έχει εξάλλου μιλήσει στο παρελθόν στο The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φιλία του με τον Στέλιο Χανταμπάκη, αναφέροντας:

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι φίλος μου, ένας άγγελος είναι στην προσωπική του ζωή, αλλά είναι και πολύ οξύθυμος και πολύ ευερέθιστος.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!