Ο Κώστας Φαλελάκης σπάει τη σιωπή του, 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Κώστας Φαλελάκης

"Για να εξακολουθήσω να μένω σε αυτό το σπίτι που αγοράσαμε από κοινού με τον Μηνά και το ξεχρεώσαμε το 2013, επειδή φορολογούμαι σαν εξωτικός θα πληρώσω..."

Ο Κώστας Φαλελάκης, 3 χρόνια μετά την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα, έλυσε τη σιωπή του και μίλησε στα Αποκαλυπτικά για όλα:

«Δυσκολεύομαι να βρω δουλειά αυτά τα χρόνια, ειδικά μετά τον θάνατο του Μηνά. Θα μου πεις τι έκανε ο Μηνάς; Δεν ξέρω. Προφανώς μου έδινε κάτι από το φως του και την ασφάλεια του ότι αν δεν εργαστώ, μπορούμε να επιβιώσουμε. Για την τηλεόραση δεν έχω καμία πρόταση από το 2010 και μετά.

[dfp_ads id=236982]

Όλα είναι δύσκολα, όλα είναι ζόρικα. Μέσα μου κοιμάται μια λύπη, μην την ξυπνάς. Όταν ξυπνάς τη λύπη γίνεται θάνατος. Άφησέ την να κοιμηθεί, να ξεχαστεί. Υπήρχε πολλή ποίηση στην καθημερινότητά μας.

Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για τίποτα από όλα αυτά, όμως, όταν την επόμενη μέρα πήγα να πάρω το σώμα του για να το παραδώσω στο γραφείο τελετών και εγώ δεν μπορούσα να το πάρω μετά από 25 χρόνια συμβίωσης, ε πια.. ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Ήθελα να το ακούσει ο Μηνάς, του το χρώσταγα. Δεν μετάνιωσα που το είπα ανοιχτά. Ο Μηνάς αν ήξερε τι τράβηξα θα συμφωνούσε.

Είχαμε κάνει αμοιβαίες διαθήκες, το μόνο τυπικό που μπορείς να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπήρχε τίποτε νομικό σε αυτό το πράγμα, τώρα υπάρχει. Ας πίνουν στην υγειά του Μηνά αυτοί που το χαίρονται.

Για να εξακολουθήσω να μένω σε αυτό το σπίτι που αγοράσαμε από κοινού με τον Μηνά και το ξεχρεώσαμε το 2013, επειδή φορολογούμαι σαν εξωτικός θα πληρώσω 28,000 ευρώ. Ένα κανονικό ζευγάρι θα πλήρωνε 2,000 – 3,000″.

Διαβάστε όλα τα τελευταία από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…