Ο Γιώργος Παπαζήσης θυμάται ιστορίες από τον ελληνικό κινηματογράφο!

Τι είπε για Σταυρίδη, Κωνσταντάρα, Βουγιουκλάκη, Ρίζο, Αυλωνίτη και Παπαγιαννόπουλο;

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Γιώργος Παπαζήσης, ο οποίος θυμήθηκε ιστορίες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. 

Αρχικά αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει να κάνει τον Κρητικό στις ταινίες: «Στην εταιρεία “Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης-Καρατζόπουλος” έκανα το μεγάλο μου συμβόλαιο και το κόβω και δεν παίρνω μία. Γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω τον Κρητικό. Δεν βαρέθηκα, απλά δεν ήθελα αν τυποποιηθώ. Γιατί εδώ ήμουν θεατροπαίδι. Μου ζήτησαν τον Κρητικό, έγινε, έπιασε, αλλά κατά το ελληνικόν “να το συνεχίσουμε γιατί κονομάμε”, εγώ δεν ήθελα. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, κέρδισα τον Παπαζήση».

Για τον Νίκο Σταυρίδη: «Ήταν κολλητός, παρόλο που είχαμε διαφορά ηλικίας. Να σου πω εγώ πότε έβριζε. Όταν του πήγαινες κόντρα στον Ολυμπιακό, γινόταν τρελός. Ήταν εκπληκτικός τύπος, ωραίος. Και βέβαια ήταν και γυναικάς».

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Κούκλος, ωραίος, νευρικός λιγάκι, βάραγε σφαλιάρες στα καλά καθούμενα. Ο μόνος που του γύρισα τη σφαλιάρα σε μια ταινία, ήμουν εγώ, στο “Πίσω μου σ’ έχω σατανά”. Δεν το περίμενε. Δεν παρεξηγήθηκε».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η αγάπη μου. Την θαύμαζα. Δεν μπορώ να εκφράσω τι αισθανόμουν για την Αλίκη. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Ήταν μια προσωπικότητα που έλαμπε».

Για τον Νίκο Ρίζο: «Βέβαια του άρεσαν οι γυναίκες. Όσο μπόι του έλειπε…Μπαγάσας ήταν, ωραίος».

Για τον Βασίλη Αυλωνίτη και το πάθος που είχε για την ιππόδρομο: «Δεν ήταν μόνο “αλογομούρης”, ήταν και “βαλές”. Υπάρχει μια ταινία που γυρίζουμε στον ιππόδρομο, δεν έπαιζε ο Αυλωνίτης, αλλά φαινόταν πίσω. Τεράστιος ηθοποιός».

Για τον θάνατο του Διονύση Παπαγιαννόπουλο: «Αντί για όρθιος, πήγε καθιστός. Το κακό ήταν ότι έμεινε πολλές μέρες μόνος του. Και με αυτόν έχω δουλέψει, εκπληκτικός. Στα διαλείμματα μας μαγείρευε από το σπίτι. Τέτοιος σεφ δεν υπήρχε. Έγλειφες τα δάχτυλά σου».