Nomads: Άγριοι καβγάδες Δημήτρη Αλεξάνδρου με Αποστολία Ζώη!

Nomads

Ο "αρχηγός" Δημήτρης βγήκε εκτός εαυτού δίνοντας εντολές σε όλους! Έξαλλη η Αποστολία!

Το έλα να δεις έγινε χθες το βράδυ στο Nomads, μεταξύ των παικτών της Φωτιάς. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με προφίλ αρχηγού φώναζε σε όλους τους συμπαίκτες του μετά από κάθε γύρο, κάτι που δεν μπόρεσε να ανεχτεί η Αποστολία Ζώη, η οποία φημίζεται επίσης για τις αρχηγικές της τάσεις.

Το παιχνίδι που έληξε 5-0

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ταυτόχρονα και από την καθεμία πήραν μέρος 6 άτομα. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να μεταφέρουν οι παίκτες όσες περισσότερες καρύδες μπορούσαν από τη μια πλευρά του παιχνιδιού στην άλλη και ενώ βρίσκονταν επάνω στο ειδικό βαγόνι. Οι συμπαίκτες τους από τη μια και από την άλλη πλευρά έπρεπε να συνεργαστούν ώστε να τραβούν το σύρμα και να μεταφέρουν το ειδικό βαγόνι για να ξεφορτώσουν τις καρύδες στα ειδικά σημεία.

Η Φωτιά υπέστη συντριπτική ήττα από τους Ωκεανούς, κάτι που προκάλεσε σκηνές απείρου κάλλους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Αποστολία Ζώη συγκρούστηκαν έντονα μεταξύ τους, ενώ τα έβαλαν και με όλους τους υπόλοιπους για το κακό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπαν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης. Ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισαν ότι οι Ωκεανοί ήταν καλύτεροι στο αγώνισμα και θα έπρεπε απλά να το παραδεχτούν στη Φωτιά, κάτι που δεν έγινε από κανέναν. Μάλιστα, ο Γιώργος είπε ότι ο καθένας θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Αποστολία.