Nomads: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι μονομάχοι! Ποιος πήρε τη δεύτερη ατομική ασυλία;

Nomads

Δείτε πώς ψήφισαν οι παίκτες στο συμβούλιο!

Το αγώνισμα για την δεύτερη ατομική ασυλία του Nomads παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Δήμητρα Φραντζή, η οποία θα… κοιμάται ήσυχη για τις επόμενες ημέρες.

[dfp_ads id=236982]

Τρίτος υποψήφιος μονομάχος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς ήταν ο παίκτης που έχασε πρώτος στο αγώνισμα. Οι παίκτες στη συνέχεια πήγαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους επόμενους δύο υποψήφιους μονομάχους.

Αδιανόητη δήλωση Μαυρίδη! «Δεν θέλουμε να πλησιάζουν…» – Αντέδρασε ο Αλεξάνδρου…

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός με τέσσερις ψήφους (Φραντζή, Μαυρίδης, Κατσινόπουλος, Αναδιώτης) είναι ο τέταρτος υποψήφιος μονομάχος. Τρεις ψήφους πήρε ο Νίκος Αναδιώτης (Ζώη, Μιλλούση, Οροκλός), ενώ από μία πήραν οι Γιώργος Κατσινόπουλος (Αλεξάνδρου) και Γιώργος Μαυρίδης (Παρασκευάς).

Άρα, λοιπόν, οι τέσσερις υποψήφιοι μονομάχοι είναι οι Βασιλική Μιλλούση, Λευτέρης Παρασκευάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνος Οροκλός. Οι δύο παίκτες που θα λάβουν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, θα μονομαχήσουν την Πέμπτη για την παραμονή στο παιχνίδι.

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Στο σημερινό αγώνισμα της δεύτερης ατομικής ασυλίας έπαιξαν όλοι οι παίκτες μαζί ταυτόχρονα, εκτός από την Αποστολία Ζώη (πρώτη ατομική ασυλία) και τους Λευτέρη Παρασκευά – Βασιλική Μιλλούση (υποψήφιοι μονομάχοι).

Το ένα από τα δύο τους χέρια ήταν δεμένο με ένα σχοινί και η άλλη πλευρά του σχοινιού ήταν δεμένη με ένα γεμάτο κουβά που βρισκόταν πάνω από το κεφάλι τους.

Έπρεπε να κρατήσουν το χέρι τους ψηλά για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν και χωρίς να το κουνήσουν. Σε περίπτωση που κουνούσαν ή κατέβαζαν το χέρι τους, τότε θα γύριζε ο κουβάς και θα έπεφτε το νερό επάνω τους.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το χέρι τους για να στηρίξουν ή να υποβοηθήσουν το δεμένο τους χέρι.

Εκείνος που θα κατάφερνε να κρατήσει το χέρι του ψηλά για περισσότερη ώρα θα ήταν ο νικητής του παιχνιδιού και θα έπαιρνε την ατομική ασυλία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!