Η Νωαίνα αποκάλυψε τι σιγοψιθύριζε με την Πέγκυ Ζήνα στο φινάλε του X Factor!

«Είναι κάτι που πιθανώς να με φέρει σε κίνδυνο. Ο πατέρας μου πέθανε ξαφνικά και σε αυτό συνετέλεσε ότι κάποιοι άνθρωποι…»

Στο πλαίσιο της εμφάνισής της στο ΦΜ Live, η Νωαίνα εξήγησε και τι συνέβη στο τέλος του προχθεσινού live, όταν οι κάμερες την έπιασαν να λέει στην Πέγκυ Ζήνα “Φοβάμαι”. Η ίδια εξήγησε στον Φώτη και στη Μαρία για ποιον λόγο είπε αυτή τη λέξη.

Νωαίνα: «Φοβάμαι»! – Ο βουβός διάλογος με την Πέγκυ Ζήνα στο φινάλε του X Factor!

«Δεν είχε καμία σχέση με ότι έγινε. Εγώ ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις στην αποχώρησή μου που έχουν να κάνουν με τους προσωπικούς μου λόγους για τους οποίους δήλωσα συμμετοχή που είναι κάτι προσωπικό και αρκετά δύσκολο θέμα.

Νωαίνα για οπίσθια: «Α μωρή… Ευαγγελίτσα, θα σου δείξω που είναι το μουστάκι»!

Έχει να κάνει με μια υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου πριν πεθάνει, έχει να κάνει με το τι συμβολίζει το μουστάκι και είχα σκοπό να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα στην αποχώρησή μου και τελευταία στιγμή δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα.

Νωαίνα: Απίστευτα προκλητική απάντηση! «Παίξε λίγο on stage με το…»

Είναι κάτι που πιθανώς να με φέρει σε κίνδυνο. Όχι απαραίτητα να με εκθέσει, αλλά θα έχει μεγάλη συνέχεια φαντάζομαι. Ο πατέρας μου πέθανε ξαφνικά και σε αυτό είχαν συμβάλλει διάφορα πράγματα και είχε να κάνει με αυτό, αυτή μου η δήλωση. Σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μου έκανα ζημιά και αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου».