Νωαίνα για οπίσθια: «Α μωρή… Ευαγγελίτσα, θα σου δείξω που είναι το μουστάκι»!

«Θα κλείσει το θέμα με τον κ…ο μου και θα κλείσουν όλα»!

Καλεσμένη στο ΦΜ Live ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης η Νωαίνα, η οποία μίλησε για την διαδρομή της στο X Factor και όπως ήταν φυσικό ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για το μουστάκι και το περιστατικό, στο οποίο έδειξε στην κάμερα τα οπίσθιά της.

Νωαίνα: Απίστευτα προκλητική απάντηση! «Παίξε λίγο on stage με το…»

«Δεν μετάνιωσα για την κίνηση που έκανα. Εκείνη τη στιγμή κάναμε χαβαλέ. Ήταν ένα inside joke μεταξύ εμού και του Ίαν. Η διάσταση που πήρε μετά ήταν κάτι που έπρεπε να το είχα σκεφτεί, αλλά επειδή λειτούργησα πολύ αυθόρμητα, δεν το σκέφτηκα. Όλα γίνονται σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ήμουν σε συναυλία στο Wembley, ούτε στο Woodstock, ήμουν στον ΣΚΑΙ στις 21:30 το βράδυ. Πιθανώς με έκανε να χάσω. Ότι έγινε, έγινε. Είδατε τον Ίαν μετά; Συμπαράσταση…

Γιώργος Θεοφάνους για Νωαίνα: «Το πιο σοκαριστικό είναι ότι…»

Δεν έκρινα τον σεξισμό τους, απλώς αυτό που προσπαθούσα να πω ήταν ότι αυτό ήταν οκ να το βλέπουμε και είναι κάτι στο οποίο είμαστε συνηθισμένοι να το βλέπουμε και θέλουμε κι άλλο, αλλά όταν κάποιος κάνει μια κίνηση που δεν ήταν πρόστυχη, δεν ήταν σεξουαλική, αντιθέτως, έγινε για πλάκα, εκεί σοκάρεσαι. Αν ήμουν on stage με όλα πεταμένα έξω και ήμουν πολύ sexual κανένας δεν θα μου έλεγε τίποτα. Αυτό ήταν το οξύμωρο για μένα.

Ξεσπά για το περιστατικό με τη Νωαίνα ο Νίκος Μουρατίδης: «Σεμνότυφες, μικροαστές, κομπλεξικοί»!

Μου έκανε εντύπωση αυτός ο διαχωρισμός. Που πριν μου ζητήσανε να είμαι πιο σέξι πάνω στη σκηνή και θα μπορούσα να το είχα κάνει και μετά με μια δήλωση λίγο ακραία σαν απάντηση σε κάτι πολύ αυθόρμητα και καθόλου προγραμματισμένα. Απλά επέμενε η Ευαγγελία “θα μας δείξεις το μουστάκι σου;”. Α μωρή, θα σου δείξω που είναι το μουστάκι μου. Που μου λες που είναι το μουστάκι μου. Που προφανώς και δεν ήταν εκεί το μουστάκι μου. Μην με προκαλείς.

Ήταν σαν αυτό με τον Θεοφάνους και τον Φωκά που του λέει “ποιον θα σήκωνες από τις  τέσσερις καρέκλες για να κάτσεις;” Και λέει το παιδάκι “θα σήκωνα τον τάδε” και μετά πέσανε όλοι πάνω του. Αφού τον ρωτάς ρε φίλες. Μη ρωτάς μαρή… Ευαγγελίτσα κι εσύ από δίπλα. Όταν αποφασίσω να πω εγώ τι έγινε θα κλείσει το θέμα με το μουστάκι, θα κλείσει το θέμα με τον πατέρα μου και θα κλείσει και το θέμα με τον κ…ο μου και θα κλείσουν όλα. Θα ξεκινήσει κάτι άλλο».