Νίκος Μαστοράκης: Ποιοι ήταν οι πιο δύσκολοι καλεσμένοι του «Αργά»;

Καλεσμένος του Νίκου Μαστοράκη ζήτησε να αφαιρέσουν την απάντηση στην ερώτηση αν είναι sex maniac...

Ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδα για την εκπομπή «Αργά» στο Action 24, το παρουσιαστή της Θοδωρή Αθερίδη αλλά και τους καλεσμένους και τις απαιτήσεις που έχουν, ή δεν έχουν , αποκαλύπτοντας μάλιστα πως οι πιο δύσκολες καλεσμένες μέχρι στιγμήες ήταν η Ελένη Φιλίνη και η Άντζελα Δημητρίου.

«Ήταν μαζί της οι άνθρωποι της δισκογραφικής της εταιρείας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Θοδωρή πήραν τηλέφωνο τον υπεύθυνο των καλεσμένων μας, διέκοψαν φωνητικά την συζήτηση, ζητώντας του απαιτητικά να μιλήσει για το δίσκο της. Μπήκα μέσα έγινε χαμός. Τους έβγαλα έξω και βεβαίως για πρώτη φορά στο μοντάζ, στην ιστορία της εκπομπής, έβγαλα το κομμάτι ολόκληρο που αφορούσε στο δίσκο της κυρίας Δημητρίου.» είπε αναφερόμενος σε συγκεκριμένο περιστατικό ο σκηνοθέτης και παραγωγός της εκπομπής.

Αρκετοί ήταν και όσοι θέλησαν και κατά συνέπεια του ζήτησαν να αφαιρέσει συγκεκριμένο κομμάτι της εκπομπής. «Ένας συνάδελφός μας δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ή παρουσιαστής – δημοσιογράφος, ή παρουσιαστής – ηθοποιός, δε θα το βάλουμε το δάχτυλο μας ακριβώς μου ζήτησε αν θα μπορούσα να αφαιρέσω από τις απαντήσεις του ένα «ναι» που είχε πει στην ερώτηση του Θοδωρή «Είσαι sex maniac;» Του είπα «λυπάμαι αλλά εσύ στη δική σου την εκπομπή δεν θα είχες κάνει τέτοια χάρη σε κανένα καλεσμένο και μάλιστα θα τον ξεφώνιζες κιόλας. Εγώ δε θα σε ξεφωνίσω τουλάχιστον ονομαστικά.» προσθεσε ο Νίκος Μαστοράκης.

//www.youtube.com/embed/W8siVwLgL9k