Ναταλία Γερμανού: Η απώλεια του Φρέντυ και τα αντιφατικά συναισθήματα…

Ναταλία Γερμανού

"Είναι μια πολύ αντιφατική μέρα για μένα. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα σκέφτομαι ότι... για όλη την Ελλάδα είναι γιορτή, ενώ για μένα είναι σφραγισμένη με την απώλεια".

Περίεργη μέρα η σημερινή για η Ναταλία Γερμανού. Η 21η Μαΐου είναι μέρα γιορτής για πολλά ελληνικά σπίτια. Για την παρουσιάστρια είναι ημέρα μνήμης για την απώλεια του πατέρα της. Ο Φρέντυ Γερμανός έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου 1999. Όμως, η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια. 6 χρόνια αργότερα, το τραγούδι που έγραψε τους στίχους η Ναταλία κέρδισε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

[dfp_ads id=236982]

Τα αντιφατικά της συναισθήματα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»:

«Είναι μια πολύ αντιφατική μέρα για μένα. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα σκέφτομαι ότι… για όλη την Ελλάδα είναι γιορτή, ενώ για μένα είναι σφραγισμένη με την απώλεια. Είναι η ημέρα που έφυγε ο πατέρας μου, 21 Μαΐου του 1999. Οι συμπτώσεις οι παράξενες που έχει η ζωή… Κάποια χρόνια μετά, στις 21 Μαΐου του 2005, ήταν η μέρα που κερδίσαμε στη Eurovision. Το σκεφτόμουν αυτό το πράγμα και λέω κοίτα να δεις…

Είναι τόσο αντιφατική αυτή η ημερομηνία που δεν ξέρω πραγματικά, είναι όλα μέσα στο μυαλό μου μπερδεμένα. Δυστυχώς, η απώλεια τα επισκιάζει όλα πάντα. Χωρίς να υποτιμώ τη χαρά και την τιμή, σας λέω ότι 18 χρόνια είναι μεν αρκετά, αλλά η απώλεια είναι σταθερή. Ο πόνος μαλακώνει αλλά η απώλεια παραμένει σταθερή.

Νοιώθω πολύ τυχερή που είχα… έχω για πατέρα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.