Μήπως η διακοπή του Ξαναδέστε Τους δεν ήταν και τόσο αιφνιδιαστική;

Ξαναδέστε Τους

Τι είχε πει στον αέρα της εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη στις αρχές του Φλεβάρη;

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργος Δάσκαλος και το Ξαναδέστε Τους κόπηκαν μέρα μεσημέρι από τον αέρα του Alpha. Όταν στη θέση της απογευματινής εκπομπής είδαμε ελληνική ταινία, όλοι ξαφνιαστήκαμε. Οι παρουσιαστές δεν βγήκαν στην εκπομπή της Παρασκευής, δεν αποχαιρέτησαν ποτέ το τηλεοπτικό κοινό. Μήπως, όμως, η διακοπή του Ξαναδέστε Τους δεν ήταν και τόσο αιφνιδιαστική;

[dfp_ads id=236982]

Η απογευματινή παρέα του Alpha βρέθηκε στο επίκεντρο των φημών που ήθελαν το Ξαναδέστε Τους να ρίχνει τίτλους τέλους πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, πριν από αρκετές εβδομάδες. Η εκπομπή της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, λοιπόν, είχε ξεκινήσει κάπως διαφορετικά. Ο Νίκος και τη Μαρία βγήκαν ντυμένοι στα μαύρα. «Το μαύρο είναι και λίγο επίσημο, εκτός από πένθιμο. Επίσης, κόβει…» δικαιολόγησε τότε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια έκαναν μερικά βήματα στο πλατό και με ένα ύφος όλο νόημα είπε ο Νίκος: «Τώρα… Θες να ενημερώσεις; Να ενημερώσουμε»; Η Μαρία απάντησε: «Άσε και καμία έκπληξη…». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα σημείωσε: «Δεν θα ‘θελα να σας ταράξω, αλλά θεωρώ ότι ο Φλεβάρης δεν θα είναι και πάρα πολύ ωραίος μήνας. Εννοώ γι’ αυτά που θα συμβούν αστρολογικά».