MasterChef: Βγήκαν τα “μαχαίρια”! “Καρφιά” κατά του Τσίκιλη για τις επιλογές του…

MasterChef

Τι είπαν οι διαγωνιζόμενοι για τις επιλογές των παικτών στον διαχωρισμό των ομάδων!

Λίγο πριν τη σημερινή δοκιμασία του MasterChef, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Αρχηγοί ήταν οι Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και Δημήτρης Τσίκιλης, οι οποίοι επέλεξαν τους παίκτες τους.

[dfp_ads id=236982]

Κάποιες επιλογές, όμως, που έγιναν, δεν άρεσαν σε ορισμένους παίκτες, όπως οι Τζώρτζης Παπανικολάου, Τιμολέων Διαμαντής και Γωγώ Κωστάκη.

Τζώρτζης Παπανικολάου: «Έμεινα τελευταίος στην επιλογή. Ήθελα να είμαι με την κόκκινη ομάδα πιο πολύ από τη μπλε, αλλά το έχω συνηθίσει, δεύτερη φορά. Η επιλογή της Γωγώς από τον Δημήτρη ήταν τα αντίποινα για τον Μάριο. Ο Τσίκιλης λειτούργησε πιο σπασμωδικά. Πήρε κάποια άτομα από την ομάδα του, αλλά και κάποια άλλα για να τα υποβαθμίσει. Και ο Σεφερίδης και η Γωγώ κατάλαβαν ότι έγινε γι’ αυτό το σκοπό για το λόγο ότι ήταν τα “μαύρα πρόβατα” για την αποχώρηση».

Τιμολέων Διαμαντής: «Η επιλογή του Σεφερίδη από την μπλε ομάδα δεν την κατάλαβα. Δεν έχουν ξανασυνεργαστεί τα παιδιά, δεν ξέρω αν είναι θέμα στρατηγικής ή κάτι άλλο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, εγώ κατάλαβα ότι δεν πάνε με τη νοοτροπία του νικητή. Έχουν πάρει κάποια άτομα ίσως σε περίπτωση που θέλουν να τα βγάλουν στη… σέντρα. Εμείς δεν έχουμε διαλέξει κανέναν τέτοιο παίκτη».

Γωγώ Κωστάκη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να είμαι στη μπλε ομάδα σήμερα, θα προτιμούσα να είμαι στην κόκκινη γιατί με τα παιδιά έχουμε καλύτερη σχέση. Άσχετα αν θα είμαι καλή ή όχι σήμερα, αν η μπλε ομάδα χάσει, θα είμαι προτεινόμενη».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στον διαχωρισμό των ομάδων του MasterChef…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!