Κωνσταντίνος Συμεωνίδης: Το «μυστικό» που αποκαλύφθηκε στο MasterChef – Έκπληκτος ο Κοντιζάς!

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης

Οι κριτές του MasterChef δεν είχαν ιδέα.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας το βράδυ της Τρίτης, οι κριτές ρώτησαν τους διαγωνιζόμενους του MasterChef αν υποθετικά θα ψήφιζαν τον Αργύρη, τον αρχηγό δηλαδή της ομάδας τους, αν εκείνος δεν είχε κερδίσει την ασυλία.

Όταν έφτασε η σειρά του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη να απαντήσει την ερώτηση, εκείνος αποκάλυψε πως με τον Αργύρη γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού βρίσκονταν στην ίδια σχολή και πως η καρδιά του του υπαγόρευε πως θα ήταν ο τελευταίος που θα ψήφιζε…

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Αργύρη γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Ήμασταν συμμαθητές στη σχολή. Τον ξέρω από 18 χρονών. Η καρδιά μου λέει ότι θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος εδώ μέσα που θα ψήφιζα, αλλά επειδή ψηφίζουμε με μαγειρικά κριτήρια, ναι θα τον ψήφιζα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

«Είναι η πρώτη φορά που το αναφέρεις αυτό. Δεν το ξέραμε. Δεν το έχετε ξαναπεί δηλαδή» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που δεν έκρυψε την έκπληξη του.

«Εντάξει θεωρούμε ότι δεν είναι κάτι το οποίο χρειάζεται, τώρα κι εγώ έχω λίγο ένταση και μου βγήκε», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο οποίος ανέφερε πως τουλάχιστον οι συμπαίκτες του το γνώριζαν.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!