Η Κατερίνα Γκαγκάκη απαντά στην Σίσσυ Χρηστίδου: «Μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε»

Κατερίνα Γκαγκάκη

"Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό, δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να είναι εκεί".

«Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο ένας από δω και ο άλλος από εκεί» αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη την προηγούμενη εβδομάδα, για τη χρονιά που ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσίαζαν μαζί το πρωινό του ΑΝΤ1. Η Σίσσυ απάντησε μέσα από την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο και το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθε η σειρά της Κατερίνας.

«Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε από τη μια πόρτα η Χρηστίδου από την άλλη ο Φερεντίνος…»

«Πείτε μου εσείς τι καταλάβατε, να σας πω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολλές φορές στην εκπομπή. Δεν έχει καμία σχέση το αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό. Ήταν μία περίοδος που μόλις τους ανακοινώσαμε τους δύο αυτούς ανθρώπους και τους φέραμε στη συνέντευξη τύπου, φαινόταν ρε παιδιά, μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε! Εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί, ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μάλωναν γιατί ήταν δύο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα», τόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Χρηστίδου: Διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο – «Μου κάνει εντύπωση που το λέει αυτό…»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό, δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να είναι εκεί. Η Σίσσυ δεν έκανε κάτι λάθος η κοπέλα».