Γρηγόρης Πετράκος: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια για τη συμμετοχή της Θεοφανίας Παπαθωμά στο βίντεο κλιπ του

«Το τραγουδάω για το κορίτσι που βλέπεις στο βίντεο κλιπ»

Ο τραγουδοποιός μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και στον Βαγγέλη Κάραλη για τα σχόλια που έχουν γίνει για τη συμμετοχή της συντρόφου του Θεοφανίας Παπαθωμά στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Σήμερα σ' αγαπώ τόσο πολύ».

Μιλώντας για τα θετικά σχόλια που δέχτηκε το κομμάτι του τόσο από μουσικούς όσο και για την αποδοχή του κόσμου: «Είναι ένα κομμάτι που δεν προκαλεί, είναι μια ήσυχη γλυκιά ρομαντική μουσική, με όμορφο στίχο εσωτερικό. Γιατί ήταν ένα κομμάτι που δε γράφτηκε με σκοπό να κυκλοφορήσει, το έκανα όπως παλιά, έγραψα ένα τραγούδι επειδή το ήθελα, απλά στην πορεία μου άρεσε τόσο πολύ που λέω θα το βγάλω κιόλας. Το συγκεκριμένο τραγούδι για μένα ήταν βίωμα της στιγμής και το έγραψα»

 
Για ποια το τραγουδάει σήμερα;

«Για την ηρωίδα μου. Πρέπει να πω το όνομά της; Το τραγουδάω για το κορίτσι που βλέπεις στο βίντεο κλιπ

Για τη συνεργασία τους…

«Πάρα πολύ ευχάριστη γιατί πρώτα από όλα είναι πολύ καλή επαγγελματίας και αυτό είναι το πρώτο που βλέπω σε έναν άνθρωπο που δουλεύει. Ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Δεν ζητάει από τους άλλους να κάνουν τη δουλειά του. Επίσης είναι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος. Το να προσφερθεί να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει σε ένα τραγούδι είναι ευλογία.»

Το τραγούδι είναι ερωτικό. Δε θα μπορούσε παρά η ατμόσφαιρα να είναι πολύ ρομαντική. Πάντα μια μορφή τέχνης πρέπει να εξυπηρετεί το λόγο της και το στόχο της. Το έχω ακούσει και από τριγύρω συζητήσεις. Πώς θα μπορούσε να είναι ένα κλιπ τέτοιου τραγουδιού;

Όσο για το αν έπαιξε ρόλο στο να γίνει ντόρος γύρω από το κομμάτι η παρουσία της Θεοφανίας Παπαθωμά, ο τραγουδιστής απαντάει: «Όχι, εγώ δε το έχω ακούσει ακόμα να παίζει στο ραδιόφωνο. Δε νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο. Παίζει ρόλο για να παίζει στην τηλεόραση. Γιατί η τηλεόραση στη μεγάλη πλειοψηφία της, αρέσκεται πολύ στα ζευγάρια. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αυτό.

Πολλές φορές παρεξηγιέμαι από δημοσιογράφους ή από ανθρώπους των μέσων, γιατί το μεταφράζουν αυτό σαν σνομπάρισμα ή ότι κάποιος θέλει να το παίξει υπεράνω. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να προστατεύσει ο καθένας την αξιοπρέπεια του γιατί πιο σημαντικό και από τη μουσική βάζω την αξιοπρέπεια. Από την άλλη λένε ότι αφού κάνεις τέχνη και κάνετε ένα βιντεο κλιπ μαζί πως θέλεις να μη μιλάτε για μία σχέση ή για οτιδήποτε. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτή η σύνδεση. Αλλά ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργήσει και θέλει και να συνδημιουργήσει, αυτό δε σημαίνει και απαραίτητα ότι θέλει να ξεπουλήσει και ό,τι προσωπικό έχει ή να το προμοτάρει μέσω αυτού του τρόπου, γιατί νιώθω ότι δε το προμοτάρει έτσι, ίσα ίσα το υποβιβάζει».