Γνωρίζουν οι παίκτες του Survivor για τον χαμό που γίνεται στην Ελλάδα;

Survivor

Ο Άκης Δείξιμος αποκαλύπτει: «Ο Ντάνος κάποια στιγμή με έπιασε και με ρώτησε...» - Η μεγάλη γκάφα του τραγουδιστή...

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το Survivor έκανε ο Άκης Δείξιμος στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πάρτι της ένωσης Μαχητών και Διασήμων και αφηγήθηκε κάποια περιστατικά όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

[dfp_ads id=236982]

«Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι αυτό το οποίο τους απασχολεί, το τι γίνεται στην Ελλάδα. Ο Ντάνος κάποια στιγμή με έπιασε και με ρώτησε και του είπα «εντάξει, σας βλέπουνε». Δηλαδή, μίλησα λίγο γενικά κι εγώ. Δεν μου είπαν από την παραγωγή κάτι, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν αυτονόητο ότι δεν θα πρέπει να τους πω. Δεν ξέρουν απολύτως τίποτα!

Τα παιδιά ήταν συμπαθέστατα όλα! Ήταν όλοι μαζί και το χαιρόντουσαν όλοι μαζί. Τα παιδιά εκείνο το βράδυ κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο.

Ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα. Να σας πω κι ένα παρασκήνιο. Επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση, την ώρα που κάναμε πρόβα με τους παίκτες και κάποια στιγμή έρχεται ο Σάκης Τανιμανίδης και του λέω «Για πες μου αγόρι μου, ποιο τραγούδι θα πεις εσύ»; Αλλά η απίστευτη γκάφα ήταν όταν περιέγραφα το περιστατικό στην ομάδα της παραγωγής και γυρίζουν και μου συστήνουν δίπλα ακριβώς την κοπέλα του».