Δημήτρης Αλεξανδρής: «Στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να δω τον αδερφό μου για αυτόν τον λόγο»

Δημήτρης Αλεξανδρής

"Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, ο γιος μου μού είχε πει τέτοια περιστατικά και δεν το πίστευα ότι είναι σε τέτοια έκταση" δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη θεατρική του παιδεία, την σύζυγό του, τον αδερφό του Ηλία Πουρσανίδη, την παράσταση που συμμετέχει και την έξαρση της βίας.

«Με τρομάζει το κομμάτι της έξαρσης της βίας Γυμνασίου, Λυκείου. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, ο γιος μου μού είχε πει τέτοια περιστατικά και δεν το πίστευα ότι είναι σε τέτοια έκταση» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξανδρής και είπε παρακάτω: «Πολλές φορές στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να τον δω για αυτόν τον λόγο γιατί υπήρχε μία ένταση και πριν και μετά τον αγώνα που δεν ήθελα να είμαι κοντά».

«Νομίζω ότι η πεθερά μου είναι η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός και συνέχισε: «Έχω υπάρξει σε δουλειές που για μένα ήταν πάρα πολύ καλές και δεν είχαν κόσμο, κάποια στιγμή το αποδέχτηκα. Έβλεπα παραστάσεις, δουλειές, ταινίες και έλεγα αυτό γιατί έγινε επιτυχία;»