Γιώργος Λιάγκας για νέο σύμβουλο Τσίπρα: «Γιατί δεν παίρνει τη Μενεγάκη; Θα πήγαινε τσάμπα γιατί βγάζει πολύ περισσότερα»!

«Επειδή έχουμε δει σε αυτή την κυβέρνηση να διορίζουν φίλους, φίλες, γκόμενους, γκόμενες, θείους, θειάδες αναρωτιέμαι μήπως ο κ. Καρανίκας είναι μια ακόμα τέτοια περίπτωση. Η Μενεγάκη στο Μαξίμου»!

Ο Νίκος Καρανίκας είναι ο νέος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα είναι φανατικός θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη, ενώ έχει και κάποιες …ιδιαίτερες απόψεις γενικώς και ειδικώς…

Το θέμα έφτασε και στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζει κάποιες εύλογες απορίες: «Αυτός είχε πει ότι «αν δεν υπήρχαν νεκροί, η 11η Σεπτεμβρίου θα ήταν έργο τέχνης», ήταν αντιρρησίας συνείδησης και δεν πήγε στρατό και έχει πει επίσης ότι «η καριέρα και η εργασία είναι χολέρα», στέλνει μηνύματα θαυμασμού στην Ελένη Μενεγάκη και έγινε σύμβουλος του πρωθυπουργού. Εγώ ρωτάω τον κ. Τσίπρα, από τη στιγμή που ήθελε να πάρει έναν σύμβουλο επικοινωνίας που να είναι επιτυχημένος, γιατί δεν πήρε την ίδια τη Μενεγάκη; Πολύ πιο χρήσιμη θα ήταν η Μενεγάκη στο Μαξίμου και δεν θα του έπαιρνε και 2.000, γιατί βγάζει πολύ περισσότερα. Πολύ ωραίο πράγμα η αντρική φιλία, να τιμούμε τους φίλους μας και να τους τιμάμε, άλλο όμως να τον βάζει σύμβουλο στο Μαξίμου όταν έχει εκφραστεί με τέτοιες απόψεις για την εργασία. Είναι πρώτη φορά αριστερά, νέα ήθη και έθιμα. Με ενοχλούν οι απόψεις του συγκεκριμένου ανθρώπου, η τοποθέτησή του σε μία θέση που δεν ξέρω αν το έκανε ο Τσίπρας επειδή είναι φίλος του ή αν έκρινε ότι με όλα αυτά που έχει κάνει και έχει πει θα του φανεί χρήσιμος. Αυτό αναρωτιέμαι εγώ. Επειδή έχουμε δει σε αυτή την κυβέρνηση να διορίζουν φίλους, φίλες, γκόμενους, γκόμενες, θείους, θειάδες αναρωτιέμαι μήπως ο κ. Καρανίκας είναι μια ακόμα τέτοια περίπτωση. Η Μενεγάκη στο Μαξίμου»!

https://www.youtube.com/embed/pRG7900PMTs