Έξαλλη η Αννίτα Πάνια ζήτησε να φύγει η καλεσμένη από το πλατό!

Αννίτα Πάνια

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής!

Έξαλλη έγινε η Αννίτα Πάνια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, καθώς η Αναστασία Γιούσεφ, που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες και περίμενε τη σειρά της για να βγει στον αέρα, προφανώς έκανε φασαρία και ήθελε να βγει πιο πριν. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία διέκοψε τη συζήτηση που είχε εκείνη τη στιγμή με την καλεσμένη της, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

[dfp_ads id=236982]

«Παιδιά, είναι πάρα πολύ ώρα αυτό, να φύγει αυτή η κοπέλα που μιλάει. Είναι πραγματικά εκνευριστικό για όλους μας. Έχει έρθει εδώ ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνει φασαρία. Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Προσπαθούμε εδώ και ώρα να το δείξουμε με κάθε τρόπο, δεν παίζει αυτό το πράγμα. Είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Συγγνώμη τηλεθεατές, αλλά παίζει ένα… έργο εδώ, το οποίο είναι απίστευτο. Και ξέρω και τι είναι, να τελειώνουμε να το πω, είναι η Αναστασία Γιούσεφ που πρόκειται να βγει στον αέρα και μέχρι να βγει μας έχει τρελάνει, για το ότι βιάζεται κλπ. Όποιος θέλει να έρθει σε αυτή την εκπομπή, έρχεται, περιμένει τη σειρά του, υπάρχει χρόνος για όλους, υπάρχει σκαλέτα συγκεκριμένη και από τη στιγμή που έρχεται, βγαίνει. Δεν μπορούμε να ζούμε αυτό το πράγμα όλη αυτή την ώρα. Δεν μπορώ να πάω την εκπομπή πίσω γιατί θέλει η Αναστασία Γιούσεφ την ώρα που θέλει. Έλα τώρα, δεν έχει πλάκα αυτό τόση ώρα», είπε η Αννίτα Πάνια.

Η σέξι χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ, τελικά, παρέμεινε και περίμενε τη σειρά της, μέχρι που βγήκε στον αέρα και λύθηκε η παρεξήγηση.