Ιλένια Ουίλιαμς: «Ήμουν στην επιτροπή όταν πήγε η Φουρέιρα στη Eurovision, είχε γίνει σάλος με τις ψήφους»

Ιλένια Ουίλιαμς

"Εγώ ψήφισα με αυτό που πίστευα και ήθελα και το 12άρι μου το είχα δώσει στην Ελένη".

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube έδωσε η Ιλένια Ουίλιαμς. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε στο NansouTV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της Eurovision το 2018, με το «σκάνδαλο» που είχε προκύψει με τη βαθμολογία που είχε δώσει η ελληνική κριτική επιτροπή στην Ελένη Φουρέιρα για την Κύπρο.

Ιλένια Ουίλιαμς για Συνατσάκη – Κουτσελίνη: «Έχω κάνει delete εκείνη την περίοδο της ζωής μου»

«Την περίοδο που η Ελένη Φουρέιρα πήγε στη Eurovision και εκπροσώπησε την Κύπρο είχα πάει στην κριτική επιτροπή ως ραδιοφωνική παραγωγός. Είχα δώσει το 12αρι στην Ελένη. Και τότε είχε γίνει σάλος με τις ψήφους που έδιναν, εγώ ψήφισα με αυτό που πίστευα και ήθελα και το είχα δώσει στην Ελένη», αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Με αφορμή αυτό λοιπόν, θα με πάρουν πάντα για να πάω στην Eurovision αλλά και με αφορμή ότι είχε πάει ο πατέρας μου», συμπληρώνει η νεαρή τραγουδίστρια.

Θα την ενδιέφερε το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό;

«Θα ήθελα να πάω στη Eurovision αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί με κάποιον άλλο. Θα πήγαινα με την Εβελίνα Νικόλιζα, να το ζήσουμε μαζί», απαντά η Ιλένια Ουίλιαμς.