Eurovision 2021: Ανακατατάξεις στα στοιχήματα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Eurovision

Σε ποια θέση στα στοιχήματα για τον τελικό της Eurovision 2021 βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος;

Σε μια από τις πλέον ανατρεπτικές Eurovision αναμένεται να είναι η φετινή, ο μεγάλος τελικός της οποίας θα διεξαχθεί σε πολύ λίγες ώρες στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Και αυτό καθώς τα στοιχήματα και οι αποδόσεις, λίγο πριν την τελική στιγμή, αλλάζουν συνεχώς και όλα ανατρέπονται!

Σε αυτόν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς εκτός από τη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει με το «Last Dance» έχουμε και την Κύπρο με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo».

Οι δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στους δύο ημιτελικούς και πήραν επάξια το εισιτήριο για τον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision 2021. Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εμφανιστεί 10η στη σειρά εμφάνισης ενώ 1η θα εμφανιστεί η Έλενα Τσαγκρινού ανοίγοντας τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

Οι 26 χώρες του τελικού της Eurovision 2021:

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, ΚΥΠΡΟΣ, Σουηδία, Βέλγιο, Ουκρανία.

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον δεύτερο ημιτελικό είναι οι: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, ΕΛΛΑΔΑ, Φινλανδία.

Στο μεγάλο τελικό συμμετέχουν απευθείας οι: «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η Ολλανδία ως διοργανώτρια.

Τι αναφέρουν τα στοιχήματα, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021:

Μικρή άνοδος, μόλις μια θέσης, υπάρχει στις στοιχηματικές αποδόσεις για την Έλενα Τσαγκρινού καθώς βρίσκεται στην 11η θέση. Ακριβώς το αντίθετο ωστόσο, μικρή κάθοδο μόλις μιας θέσης, συμβαίνει για την Ελλάδα και την Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 16η θέση.

Ιταλία, Γαλλία, Μάλτα, Ουκρανία και Ελβετία παραμένουν, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, στις πρώτες πέντε θέσεις των στοιχηματικών αποδόσεων!