Eurovision 2015: Τι είπε η Μαρία Έλενα Κυριάκου μία μέρα πριν τον ημιτελικό;

«Υπήρξαν κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι ρώτησαν “δεν φοβάσαι...”».

Στην κάμερα της εκπομπής «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου, μία μέρα πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

«Σήμερα ψηφίζει η κριτική επιτροπή, οπότε είναι σαν να τραγουδώ κανονικά για τον ημιτελικό. Είναι πολύ πιο σημαντική πιστεύω η βραδιά απόψε από αύριο. Είμαστε προετοιμασμένοι όλη η ομάδα, φέρνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια. Έχω άγχος, το άγχος υπάρχει, νομίζω είναι για όλους τους καλλιτέχνες αυτό. Υπάρχουν σε κάθε διαγωνισμό και ανατροπές. Κάθε χρόνο βλέπουμε καλά τραγούδια, καλές συμμετοχές να μην περνάνε στον τελικό λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Συμφωνώ με τα στατιστικά, με την πρώτη και τη δεύτερη πρόβα, τα πήγαμε καλά και οι δημοσιογράφοι μας είχαν ψηφίσει τρίτους στον πρώτο ημιτελικό.

Υπήρξαν κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι ρώτησαν “δεν φοβάσαι λόγω της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης της Ελλάδας να μην περάσεις και θα είναι αδικία γιατί έχεις ωραίο κομμάτι, έχεις φωνή και μπορεί να μην περάσεις”. Με έχουν ρωτήσει κάποιοι και τους είπα απλά ότι πιστεύω ότι φέτος κυρίως που πηγαίνουν πολύ ερμηνευτικά κομμάτια, δυνατές μπαλάντες, εννοώ ότι δεν έχουμε πανηγυριώτικα τραγούδια, όπως είχαμε άλλες χρονιές. Θα κοιτάξουν αυτό, δεν θα επηρεάσει καμιά πολιτική και οικονομική κατάσταση».

https://www.youtube.com/embed/mPScA70qOvw