Ελένη Μενεγάκη: Άστραψε και βρόντηξε! «Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δε γίνονται! Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα»!

Ελένη Μενεγάκη

Ψυχρολουσία για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου! - "Αρκετές φορές φέτος τύχαινε να είμαστε ταυτοχρόνως όλοι ερείπια"!

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη και η ατμόσφαιρα στο πλατό ήταν ανάμεικτη. Συναισθήματα χαράς και λύπης εναλλάσσονταν στο πάνελ, μέχρι που… γύρισε το μάτι της Ελένης!

[dfp_ads id=236982]

«Πώς νιώθεις φέτος τη χρονιά; Επειδή λες γέλια, αυτά…», ρώτησε αυθόρμητα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ποιος είδε την Ελένη και δε φοβήθηκε! Παίρνοντας το ανάλογο ύφος, η παρουσιάστρια γύρισε και είπε ορθά κοφτά στη συνεργάτιδά της: «Πρώτον: Συνεντεύξεις δε δίνω! Τα ‘χω ξαναπεί αυτά, τα ξαναλέω άλλη μία τελευταία. Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δε γίνονται! Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα! Από εκεί και πέρα, εγώ λέω αυτά που θέλω να πω, όπως θα τα πεις κι εσύ αυτά που θέλεις. Όχι όμως συνεντεύξεις σε μένα παιδιά».

Ψύχραιμη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εξήγησε στην Ελένη: «Εγώ σε ρώτησα γιατί στο τέλος το στίγμα το δίνεις πάντα εσύ. Φυσικά, εγώ μόνο για μένα μπορώ να ρωτήσω».

Λίγο αργότερα, κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Αυτό που μου έμεινε φέτος είναι ότι αρκετές φορές τύχαινε να είμαστε ταυτοχρόνως όλοι ερείπια! Αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Πάντα έλεγα «ευτυχώς εδώ μέσα δεν πέφτουμε όλοι μαζί». Φέτος, νομίζω ότι ρίχναμε βουτιά όλοι μαζί! Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον και λέγαμε… σήμερα βγαίνει ή δε βγαίνει»;