Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Να τη γαμ… να τη βάλω κάτω και να…»

Δημήτρης Κουρούμπαλης

Απίστευτες φράσεις μπροστά στην κάμερα. Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Κουρούμπαλη...

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να «δίνει» τον ηθοποιό πως ζήτησε να μην του κάνει ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή. Λίγο αργότερα, όταν εκείνη αναφέρθηκε στις όμορφες συμπρωταγωνίστριες του και τον ρώτησε αν εκείνος έχει ερωτευτεί κάποια, εκείνος έριξε τα «γαλλικά» του…

[dfp_ads id=236982]
10 λεπτά κήρυγμα

Ήμουν 21 όταν γυρίζαμε το «10 λεπτά κήρυγμα». Προσγειωμένα αντιμετώπισα την επιτυχία. Συνειδητοποίησα πάρα πολύ γρήγορα ότι δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό, αλλά το μέσο. Είναι θέμα του πόσο πολύ μπαίνει η τηλεόραση σε όλα τα σπίτια. Το να είμαι αναγνωρίσιμος σε μέρη που δεν ήμουν προηγουμένως, στο δρόμο σε ένα μπαρ, στις διακοπές, δεν είναι και πολύ βολικό.

Σάκης Μπουλάς

Ο Σάκης Μπουλάς ήταν συγκλονιστικός εργάτης. Τον είχα δει, όταν έμαθα πως θα φύγει από τη ζωή. Ήμουν κοντά του τον τελευταίο καιρό. Τον είχα επισκεφτεί. Το αντιμετώπιζε με τέτοια αξιοπρέπεια, με τόσο μεγάλο σεβασμό. Αυτό είναι ένα πραγματικός σταρ.

Τα προσωπικά…

«Έχεις ερωτευτεί ποτέ συμπρωταγωνίστρια σου στο θέατρο ή στην τηλεόραση; Ή να σε ενθουσιάσει κάποια;» ρώτησε η Τζωρτζέλα.

«Για ενθουσιασμό σου μιλάω, δεν καταλαβαίνω, εσύ το πας κάπου αλλού, δε καταλαβαίνω, να θέλω να την γαμ…, δηλαδή; Όχι πες το έτσι ξεκάθαρα.»

«Για σχέση λέω ρε παιδί μου.»

«Ναι να τη γαμ… να τη βάλω κάτω και να τη σκίσω, αυτό θες. Όχι δεν το έχω σκεφτεί. Έχω νιώσει ενθουσιασμό να παίζω με αυτές τις γυναίκες.»