Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο είχε γεννήσει η Δέσποινα Βανδή νωρίτερα από την προγραμματισμένη μέρα!

Δέσποινα Βανδή

Η αποκάλυψη του Παντελή Καναράκη που προκάλεσε άφθονο γέλιο στο πλατό του Namaste.

Ο Παντελής Καναράκης προχώρησε σε μια απίθανη αποκάλυψη για την Δέσποινα Βανδή. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής είχε πάει με την Ελένη Πέτα να επισκεφτούν την Βανδή στην Ισπανία, την εποχή που ζούσε εκεί και ήταν έγκυος στην κόρη της Μελίνα.

Ο Παντελής Καναράκης, το πρώτο βράδυ στη Μαδρίτη, έλεγε πάρα πολλά αστεία στην Δέσποινα Βανδή, της οποίας έσπασαν τα νερά από τα γέλια, με αποτέλεσμα να γεννήσει 15 μέρες πριν την προγραμματισμένη μέρα.

«Άρχισε η Δέσποινα να πονάει, να έχει ενοχλήσεις και μου έλεγε “σταμάτα, σταμάτα”. Ήταν δύο το βράδυ, η Ελένη είχε πάει να κοιμηθεί και μου λέει η Δέσποινα “Παντελή, σπάσανε τα νερά”, λέω “ποια νερά;”. Έχουν σπάσει τα νερά και τρέχουνε, ξυπνάω την Ελένη, ο Ντέμης ερχόταν από ένα παιχνίδι που είχε. Η Ελένη στον κόσμο της, μου λέει “στον διάδρομο έχει κάτι νερά”, της λέω “της Δέσποινας είναι”. Είχαμε περάσει συγκλονιστικά, χάσαμε και τον δρόμο για το μαιευτήριο. Είχε βάλει ο Ντέμης ένα gps στα ισπανικά, εκείνος είχε μάθει κάτι, αλλά εμείς δεν καταλαβαίναμε».