Η Χριστίνα Πολίτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές: «Έκλεισα τον κύκλο μου»

Χριστίνα Πολίτη

Η Μαρία Ένεζλη είπε τα καλύτερα για τη συνεργασία που είχε με τη Χριστίνα Πολίτη όλο το χειμώνα.

Βρισκόταν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου όλο το χειμώνα στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, αλλά ήρθε η ώρα να ολοκληρώσει την σεζόν της. Η Μαρία Ένεζλη, η οποία καλημερίζει προσωρινά τους τηλεθεατές του Epsilon τα Σαββατοκύριακα και θα μεταφερθεί σύντομα στο καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού είχε τα καλύτερα τα πει για τη συνεργασία της όλο το χειμώνα με τη Χριστίνα Πολίτη.

«Την αγαπάω πάρα πολύ γιατί πριν συνεργαστούμε δεν την ήξερα και είδα έναν άνθρωπο πολύ ροκ και πολύ μοντέρνο που θα σου πει αυτό που είναι να σου πει χωρίς φρου φρου κι αρώματα και πραγματικά την αγάπησα πολύ και τώρα θα μου λείψει. Θα μου λείψει γιατί σήμερα την αποχαιρετάμε, έκλεισε τον κύκλο της» είπε η Μαρία Ένεζλη και η Χριστίνα Πολίτη απάντησε:

[dfp_ads id=236982]

«Έκλεισα τον κύκλο μου. Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, μην μου το κάνεις αυτό με τη μουσική, και ευχαριστώ και τη Ναταλία, γιατί έλειπα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που έκλεισε, σου εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί είσαι ένα υπέροχο κορίτσι, και έχεις πολύ κέφι, είθε να γίνεις το νέο είδος τηλεπαρουσιάστριας που είναι καλή και χαλαρή. Ευχαριστώ το κανάλι. Ήταν η πιο ήρεμη χρονιά που πέρασα, υπέροχοι όλοι, μία χρονιά πολύ ήρεμη και εποικοδομητική».