Με χαμόγελα και χορό αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καινούργιου!

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια μοίρασε ευχαριστώ για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε που όπως είπε ήταν η καλύτερη της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ανανεώσει με το Epsilon από τον περασμένο μήνα, καθώς η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάνοντας την παρουσιάστρια να συγκαταλέγεται στους επιτυχημένους της τηλεοπτικής χρονιάς. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάθε λόγο λοιπόν να κλείσει τη μακρά σεζόν της με χαμόγελα κρατώντας δυο ξεχωριστά ευχαριστώ για το τέλος, ένα για τους τηλεθεατές που την στήριξαν και ένα για τον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη.

«Ειλικρινά συνεργάστηκα φέτος με πραγματικούς επαγγελματίες και πολύ ωραίους ανθρώπους και χαίρομαι και σας ευχαριστώ. Τους τρέλανα ορισμένες φορές. Με έχουν ανεχτεί αρκετές φορές» είπε η Κατερίνα Καινούργιου ευχαριστώντας τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες που όλη τη χρονιά δούλεψαν για να είναι όλα όπως πρέπει στο «Φτιάξε καφέ να στα πω».

[dfp_ads id=236982]

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ να το πω σε εσάς, αγαπημένοι μου τηλεθεατές, που φέτος με την αγάπη που δείξατε και τη στήριξη σας, κάνατε αυτή την εκπομπή να αγαπηθεί, να συζητηθεί, να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια και για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Χαίρομαι πάρα πολύ που καθημερινά ξυπνάμε μαζί πίνουμε το καφεδάκι μας. Δεν θα συγκινηθώ. Πραγματικά νιώθω υπέροχα. Θα τα ξαναπούμε από Σεπτέμβριο.

Φέτος μπορεί να γνώρισα τον καλύτερο αρχισυντάκτη, που να τον άκουσα πάρα πολύ, που να αφέθηκα, νιώθω ότι πατάω καλύτερα στο πόδια μου, όμως θέλω να σου πω ότι γνώρισα και έναν καταπληκτικό φίλο που με τις συμβουλές σου με έχεις κάνει να νιώθω πως είμαι και καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ήταν η καλύτερη μου χρονιά κι εύχομαι μια ζωή να συνεργαζόμαστε μαζί.» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και κλείνοντας η ομάδα το έριξε στο χορό με το τραγούδι «Ξημερώματα».

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Όταν άρχισε να αποκτά εξουσία…»