Celebrity Ρουκ Ζουκ με τους συντελεστές της παράστασης Στέλιος Καζαντζίδης «Η ζωή του όλη»

Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», το Celebrity Ρουκ Ζουκ, επιστρέφει τον Ιανουάριο, με νέο επεισόδιο, για καλό σκοπό και στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, θα φιλοξενήσει τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης, Στέλιος Καζαντζίδης «Η ζωή του όλη».

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα θα δώσει το σύνθημα «Και ο χρόνος αρχίζει από «Ρουκ Ζουκ» και εμείς θα παρακολουθήσουμε τους Νίκη Παλληκαράκη, Αντώνη Λουδάρο, Σταύρο Νικολαΐδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρη Σταρόβα, Αναστασία Σκοπελίτη, Εβελίνα Κυπραίου, Ηλία Νομικό, Νίκο Πολοζιάννη και Κώστα Βελέντζα να παίζουν, στο πλατό του Ρουκ Ζουκ, για καλό σκοπό!

[dfp_ads id=236982]

Τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Ρουκ Ζουκ, θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Βασική τους αρμοδιότητα είναι η φροντίδα παιδιών που δεν μπορούν να ζήσουν με τη βιολογική τους οικογένεια και τους δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.