Αποκάλυψη Ίμβριου για το χωρισμό με Γερμανού: «Με χώρισε, έπαιξε αμόρε άλλο…»

Ζήτησε "break" η Ναταλία!

Από το 2003 οι ζωές τους έχουν χωρίσει, ωστόσο οι δύο τους εξακολουθούν να έχουν ακόμα καλές σχέσεις. Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή ο Πέτρος Ίμβριος προχώρησε σε αποκαλύψεις για το χωρισμό του με την Ναταλία Γερμανού: «Τότε με χώρισε βέβαια, δεν το λέει σωστά. Έπαιξε αμόρε άλλο και τέτοια.»

Η παρουσιάστρια ωστόσο το αρνήθηκε:«Ψέμα, όχι όχι διαφημίσεις. Break, break!»
Αλλά εκείνος συνέχισε: «Μετά από τόσα χρόνια η αλήθεια δεν πονάει.»
Και εκείνη επέμενε για την …αθωότητα της: «Δεν σε χώρισα ποτέ για κάποιον άλλον,δεν θέλω να το ξαναπείς ποτέ αυτό γιατί θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν.»
«Ποια φώτα. Μιά χαρά είναι τα φώτα όταν λες την αλήθεια.»
«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Το αρνούμαι!»

Οι συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν περισσότερα και έτσι ο Δημήτρης Μηλιόγλου ρώτησε…
«Θα προσπαθήσω να μάθω τώρα εγώ, πως γίνεται και ενώ σε χώρισε, γιατί εμείς είμαστε και λίγο εγωιστές, αν μας χωρίσει η άλλη δεν λένε «α, Ναταλία μου τι ωραία που περάσαμε μαζί», λες «να σαπίσει η σκύλα δε την θέλω». Άρα γιατί ακόμα μαζί μετά από τόσα χρόνια.»

«Γιατί όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς με τα ελαττώματα του.»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο» επανέλαβε η Ναταλία Γερμανού με τον Πέτρο Ίμβριο να ξεροβήχει και να επιμένει…«Πες την αλήθεια. Μετά από 13 χρόνια μπορούμε να το πούμε.»

«Αγαπούλα μου ήθελες να κάνεις οικογένεια, την οποία και έκανες με εξαιρετική επιτυχία, με δυο κουκλάρες κόρες. Εγώ δεν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οπότε λοιπόν εγώ ένιωσα ότι δεν μπορούσα να επιβάλω σε έναν άνθρωπο ο οποίος ήθελε να γίνει πατέρας, το ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω μάνα. Είναι τρομερά εγωιστικό…»

«Σωστά, οπότε τα έφτιαξε με κάποιον που δεν ήθελε να κάνει οικογένεια.»