Η απόφαση του Alpha για τη Σμαράγδα Καρύδη και το Νότα Μία

Σμαράγδα Καρύδη

Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού μετά την εορταστική περίοδο...

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Alpha βρίσκεται σε φάση αναδιαμόρφωσης του προγράμματος του λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν. Η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής «Ελληνοφρένεια», φαίνεται πως δεν είναι η μόνη αλλαγή που αποφάσισαν οι ιθύνοντες του σταθμού. Οι επόμενες αλλαγές, βέβαια, είναι αναίμακτες μεν, καθώς αφορούν εσωτερικές μετακινήσεις, πολύ σημαντικές δε, για τον ανταγωνισμό. Έτσι, μετά την απόφαση για τις νέες μέρες και ώρες που θα προβάλλεται το Τατουάζ από τις 8 Ιανουαρίου, ο Alpha προχωρά και σε μια σημαντική αλλαγή που αφορά στη Σμαράγδα Καρύδη και την εκπομπή Νότα Μία.

Δήμος Βερύκιος: «Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε»

[dfp_ads id=236982]

Από τη νέα χρονιά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, η εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη μετακινείται από την καθημερινή απογευματινή ζώνη στην prime time του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, το Νότα Μία θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00. Στις 21:00 θα ακολουθεί ελληνική ταινία και αμέσως μετά ξένη ταινία.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει κυρίως με την ενίσχυση της βραδινής ζώνης του Alpha το Σαββατοκύριακο, που έρχεται σαν συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που έχει ο Νίκος Μάνεσης στους πίνακες τηλεθέασης αυτές τις δύο μέρες της εβδομάδας. Επιπλέον, τα στελέχη του καναλιού πιστεύουν πολύ στη Σμαράγδα Καρύδη και προσδοκούν σε αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης του Νότα Μία σε μια ζώνη, η οποία, ομολογουμένως, ταιριάζει καλύτερα στο πρότζεκτ.