Δήμος Βερύκιος: «Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε»

Ελληνοφρένεια

"Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον"!

Με μήνυμα τους στα social media, οι συντελεστές της εκπομπής Ελληνοφρένεια μας ενημέρωσαν για το αιφνίδιο τέλος τους από τη συχνότητα του Alpha. Μάλιστα «κάρφωσαν» το κανάλι για την αιφνίδια διακοπή, ενώ είχαν πραγματοποιήσει το γύρισμα.

[dfp_ads id=236982]

Ο Δήμος Βερύκιος, μέσα από το Happy Day, απάντησε για το θέμα και έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμά του προς όλους τους παρουσιαστές του καναλιού:

«Επειδή δεν είμαι κότα λυράτη, μου έρχονται μηνύματα «γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια». Διαβάζω και στο Έθνος: «Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε». Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί που λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, ενδεχομένως δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος, αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής».