Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο Νίκος Φώσκολος, όταν πρωτοπήγα σπίτι του να κουβεντιάσουμε για τη Λάμψη δεν…»

«Όταν κάτι τον ενοχλούσε, επικοινωνούσε μαζί μου για να...»

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτοντας αν δυσκολεύτηκε μέχρι να γίνει πρωταγωνίστρια, αλλά και αν έχει πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης…

Για την αρχή της καριέρας της: «Θα έλεγα ότι μάλλον είμαι από τις τυχερές γιατί με το που τελείωσα τη σχολή, ο δάσκαλός μου Δάνης Κατρανίδης με πρότεινε να πάιξω σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1 που λεγόταν Στη σκια του χρήματος. Εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και με πήρε στη Λάμψη. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτόν τοπν άνθρωπο, ήταν πολύ εγκάρδιος μαζί μου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες του. Όταν του άρεσε μια σκηνή με έπαιρνε τηλέφωνο να με συγχαρεί. Αντίστοιχα όταν κάτι τον ενοχλούσε, επικοινωνούσε μαζί μου για να μου πει τι πρέπει να διορθώσω. Ήταν πολύ γλυκός, αγαπούσε πολύ τους ηθοποιούς του και ήξερε πολύ καλά τι αν περιμένει από τον καθένα. Όταν πρωτοπήγα στο σπίτι του να κουβεντιάσουμε για τη Λάμψη δεν με έβαλε ούτε να διαβάσω το κείμενο ούτε τίποτα. με είχε δει στο προηγούμενο σίριαλ και πίστευε ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω.»

Για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Ναι, μου έχει συμβεί όταν έπαιζα στο θέατρο, όχι από συνάδελφο, αλλά από κάποιον συνεργάτη και το έκοψα μαχαίρι. Ήμουν πολύ αγενής απέναντί του και νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα γιατί μια τέτοια πράξη στερείται ήθους και ευγένειας. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι πήρε το μήνυμά του και με αυτόν τον άνθρωπο ξανασυνεργαστήκαμε, γιατί εκτίμησε τη στάση και την καλλιτεχνική μου ιδιότητα.»


Διαβάστε ακόμα:

«Για το θέατρο θα εμφανιζόμουν γυμνή… θα υποδυόμουν την ομοφυλόφιλη»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά…»