Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά…»

«Είμαστε εντελώς γυμνοί και τα κορμιά μας είναι ενωμένα...»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συμπρωταγωνιστεί με τον Άλκι Κούρκουλο στην παράσταση «Πρόβα Νυφικού» που ανέβηκε χτες στο Εθνικό Θέατρο. Με αφορμή το ρόλο της, θα υποδυθεί την Όλγα που τηλεοπτικά είχε ενσαρκώσει η Άτζελα Γκερέκου, απαντά στην Μαρία Λεμονιά και το Πρώτο Θέμα σχετικά με τις γυμνές σκηνές: 

Έχουν ακουστεί διάφορα, όπως ότι θα υπάρχουν γυμνές σκηνές.

Υπάρχει μια ερωτική διάθεση, αλλά το γυμνό με την έννοια που το εννοούμε δε χρειάζεται, καθότι το θέατρο έχει άλλους χρόνους από την τηλεόραση, όπου στη μεταφορά του συγκεκριμένου βιβλίου υπήρξαν και γυμνές σκηνές. Περισσότερο θα υπονοούνται κάποια πράγματα παρά θα δείχνονται.

Προχωρημένες σκηνές έχεις κάνεις στην καριέρα σου;

Έχω κάνει γυμνά στην τηλεόραση, τα οποία όμως αποδόθηκαν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο αφήνοντας μια θετική αίσθηση στο κοινό. Υπάρχει μια σκηνή που όσα χρόνια και να περάσουν δύσκολα θα ξεχάσω: είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά, σε ερωτική πράξη με τον Γιάννη Βούρο. Είμαστε εντελώς γυμνοί και τα κορμιά μας είναι ενωμένα, με μια μικρή πετσετούλα στα επίμαχα σημεία. Θυμάμαι τι πλάκα είχαμε ρίξει για να ξεμπλοκαριστούμε. Αν δε νιώθεις βολικά και άνετα με τον συμπρωταγωνιστή σου, δε βγαίνει εύκολα το πλάνο.

Διαβάστε ακόμα:

«Για το θέατρο θα εμφανιζόμουν γυμνή… θα υποδυόμουν την ομοφυλόφιλη»

Η κόρη της Ορνέλα Μούτι ολόγυμνη στην tv λέει: Έχω να κάνω σεξ 3 μήνες

Γυμνή φωτογραφία της Tori Spelling διέρρευσε από …λάθος!