Τσιμτσιλή – Λαμπίρη «ψαλιδίζουν» την πρώτη ώρα της Ντορέττας – Πρωτιά για Λιάγκα-Σκορδά

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών...

Ο Νοέμβρης βρήκε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για μια ακόμα φορά να απολαμβάνουν τις ανέσεις της πρώτης θέσης στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η ομάδα της, από την άλλη, συνεχίζουν τον καθημερινό τους αγώνα σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις διαφορές. Και κάπου εκεί ανάμεσα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προσφάτως και η Χριστίνα Λαμπίρη, κρατώντας τη διάρκεια των εκπομπών τους έως τις11:00, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το «Πρωινό» συγκέντρωσε το 27,2% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 27,3% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 κατάφερε να σκαρφαλώσει μετά τις 11:00 έως και το 34,7%. Τα 'Καλημερούδια» κράτησαν στο Mega το 15,4% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 12,8% στο δυναμικό.

Στο διάστημα 10:00 – 10:30, το Happy Day με ποσοστό 29,7% αφήσε πίσω του στο δυναμικό κοινό ακόμα και την εκπομπή των Λιάγκα-Σκορδά. Μέχρι τις 11:00, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Χριστίνα Λαμπίρη «παγίδευσαν» τη Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Γιώργος Σκρομπόλας
 
Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων