Τηλεθέαση: Πέρασαν μπροστά Καραβάτου – Κατσούλης

Πρωτιά για την ενημέρωση του ΣΚΑΪ - Η Μπαλατσινού κέρδισε το νεανικό κοινό

«Στ' ασανσέρ που συναντιόμαστε» άλλοι ανεβαίνουν και άλλοι κατεβαίνουν… Τίποτα δεν μένει σταθερό σε αυτή τη ζώνη του Σαββατοκύριακου που εξελίσσεται σε θρίλερ διαρκείας για τους πρωταγωνιστές της. Μια ζέστη μια κρύο, μια ψηλά μια χαμηλά…

Χθες, Σάββατο, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν την ανατροπή και άφησαν πίσω τους τους ανταγωνιστές τους να κονταροχτυπιούνται για τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση. Με ποσοστό 11,3% πέρασαν μπροστά από όλες τις εκπομπές ψυχαγωγίας.

Βέβαια, με το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην επικαιρότητα να κορυφώνεται τις τελευταίες μέρες, στον ΣΚΑΪ έχουν χαρές και πανηγύρια. Η τηλεθέαση των ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού έχει εκτοξευθεί. Έχοντας βασικό αντίπαλο τις τρεις ανύπαρκτες συχνότητες της ΕΡΤ που σημειώνουν ποσοστά βαρύ χειμώνα, το κανάλι του Φαλήρου κερδίζει αρκετές φορές την πρωτιά.

ΓΕΝΙΚΟ
Σαββατοκύριακο με δράση – 21,1%
Στα καλά καθούμενα – 11,3%
Jenny Jenny – 10,5%
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 10,3%
Σπίτι μου, σπιτάκι μου – 10,1%

Η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως ξόρκισε την κατάρα που την έστειλε στην τελευταία θέση του πίνακα τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο δυναμικό κοινό. Μαρία Μπεκατώρου και Νίκος Μουτσινάς ακολούθησαν, ενώ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα λέγαμε πως… δεν ήταν η τυχερή της μέρα.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Jenny Jenny – 14%
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 12,9%
Σαββατοκύριακο με δράση – 12,7%
Στα καλά καθούμενα – 9,6%
Σπίτι μου, σπιτάκι μου – 8,5%

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων