Τηλεθέαση: Μετωπική σύγκρουση για τις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου!

Ποιος ηγείται της κούρσας; Η απόλυτη ισοφάριση για τρεις εκπομπές!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι πρωινές τηλεοπτικές μάχες τα Σαββατοκύριακα, καθώς κανένας από τους πέντε μονομάχους δεν έχει διάθεση να εγκαταλείψει τον αγώνα για την πρωτιά. Τέσσερις προτάσεις ψυχαγωγίας και μία πρόταση ενημέρωσης διασταύρωσαν τα ξίφη τους και χθες, με το τελικό αποτέλεσμα να επιδέχεται πολλές ερμηνείες.

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, το «Σαββατοκύριακο με δράση» χάρισε στον ΣΚΑΪ το μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα. Το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» ακολούθησε και αμέσως μετά έχουμε μια τριπλή ισοπαλία. Η Κατερίνα Καραβάτου προηγείται ελαφρώς της Τζένης Μπαλατσινού και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που πέτυχαν την απόλυτη ισοφάριση. Με δεδομένη, ωστόσο, τη δυναμική του κάθε καναλιού, θα λέγαμε ότι η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» είναι η μόνη από τις τρεις που δικαιούται να χαμογελά σήμερα.

ΓΕΝΙΚΟ
Σαββατοκύριακο με δράση – 16,3%
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 13,4%
Στα καλά καθούμενα – 10,4%
Jenny Jenny – 10,3%
Σπίτι μου, Σπιτάκι μου – 10,3%

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς διατηρούν με άνεση το προβάδισμά τους στο δυναμικό κοινό και αφήνουν πίσω τους αντιπάλους τους. Με την «Jenny Jenny» να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen, το ποσοστό που απομένει να μοιραστούν οι υπόλοιποι δεν θα το έλεγε κανείς και θεαματικό…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 16,7%
Jenny Jenny – 11,9%
Σπίτι μου, Σπιτάκι μου – 10,4%
Σαββατοκύριακο με δράση – 7,8%
Στα καλά καθούμενα – 7%

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων