Τι τηλεθέαση έκανε το Karadayi απέναντι στα ελληνικά σίριαλ;

Δείτε τις μετρήσεις αναλυτικά

Στη σειρά Karadayi πρωταγωνιστούν δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς της Τουρκιάς και από τους δημοφιλέστερους στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον γοητευτικό Κενάν Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστό ως «Εζέλ» από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την όμορφη Μπεργκιουζάλ Κορέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Χίλιες και μια Νύχτες». O 1ος κύκλος του «Karadayi» καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Η χθεσινή πρεμιέρα του 2ου κύκλου βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση;

Η σειρά έκανε πρεμιέρα μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με διπλό επεισόδιο. Απέναντί της είχε τα Κλεμμένα Όνειρα, το Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα και την επανάληψη από το Κάτω Παρτάλι. Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen νικητής βγήκε και πάλι το Κάτω Παρτάλι που κατάφερε χωρίς καινούργιο επεισόδιο να φτάσει στο 38,2% στο σύνολο -άγγιξε ακόμα και το 46,8% στο δυναμικό κοινό.

Ακολούθησαν τα Κλεμμένα Όνειρα με 32% και το Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα με 28%, στο γενικό σύνολο.

Το Karadayi δεν φάνηκε να συγκινεί το τηλεπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί ο ΑΝΤ1 για δύο και πλέον ώρες στο 8,3%. Το κανάλι είδε «φως» όταν πήρε τη σκυτάλη το Ράδιο Αρβύλα που σημείωσε στο σύνολο 28%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης