Σταθερά μπροστά από τη Σπυροπούλου η τηλεθέαση της Καραβάτου

Πόση διαφορά είχαν οι δύο εκπομπές την Κυριακή; Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις...

Μετά από μια επεισοδιακή εβδομάδα, με κάποιους από τους συνεργάτες της να αποχωρούν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές και αυτό το Σαββατοκύριακο. Εκείνοι, όμως, ήταν εκεί;

Δείτε την τηλεθέαση των δύο εκπομπών το Σάββατο.

Οι τηλεθεατές ήταν μπροστά από την οθόνη τους την Κυριακή, μόνο που προτίμησαν σε μεγαλύτερο ποσοστό να δουν την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Συγκεκριμένα, το «Στα καλά καθούμενα» σημείωσε ποσοστό 16,2% στο σύνολο και 16% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή του Εpsilon κράτησε το κανάλι για τέσσερις ώρες στην πρώτη θέση του πίνακα της Nielsen.

Από την άλλη, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» δεν ξεπέρασε το 10,6% στο σύνολο και το 10,8% στο δυναμικό. Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φαίνεται πως πλέον έχει χάσει τη μάχη που δίνει κάθε εβδομάδα απέναντι στην Κατερίνα Καραβάτου, καθώς δεν έχει καταφέρει να ανατρέψει το σκορ -πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Αν δεν γίνουν σύντομα δραστικές αλλαγές, με ότι και αν σημαίνει αυτό, τότε ο Alpha θα παραδώσει άνευ όρων την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ολοκληρωτικά στο Epsilon.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης