Σεφερλής vs Λιάγκα – Σκορδά: Οι τελευταίες μάχες για την τηλεθέαση

Τι δείχνουν οι μετρήσεις στην εκπνοή της σεζόν;

Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις λίγο πριν κατεβάσουν ρολά οι εκπομπές και ετοιμάσουν βαλίτσες για καλοκαιρινές διακοπές; Αυτό φαίνεται ότι απασχολεί έντονα τους συντελεστές των πρωινών προγραμμάτων, που δίνουν μέχρι τέλους, καθημερινά τη μάχη στην τηλεοπτική αρένα, ώστε να πετύχουν την πολυπόθητη πρωτιά.

Με θαλασσινό αεράκι από το Ιόνιο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από την Κυλλήνη δεν επιτρέπουν σε κανέναν αντίπαλό τους να διεκδικήσει το θρόνο. Το Πρωινό, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην κορυφή μέχρι την τελευταία μέρα. Με μέσο όρο στο γενικό σύνολο 23,5% και στο δυναμικό κοινό 25,9%, η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης κατάφερε να «πιάσει» σε μισάωρο ακόμα και το 33,7%.

Από την άλλη, ο Μάρκος Σεφερλής, ως καλός μαχητής κι ενώ στο Mega όλα είναι ρευστά σχετικά με το ποιοι συνεχίζουν και που, δεν εγκαταλείπει τον αγώνα και καταφέρνει να συγκρατήσει αξιοπρεπή ποσοστά. Χθες, το μέτριο 15,8% που σημείωσε το «Μega με μία» στο σύνολο, αντισταθμίστηκε από το 20,9% στο δυναμικό.

Για τις ενημερωτικές εκπομπές, τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν: Live U – 10,6% και Τώρα – 6,2%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων