Ποια δύο προγράμματα σκαρφάλωσαν στην κορυφή της τηλεθέασης

Οι νικητές του prime time της Δευτέρας ήταν...

Μια τηλεοπτική βραδιά ασφυκτικά γεμάτη από σειρές, εκπομπές, ταινίες και ενημέρωση ήταν αυτή της Δευτέρας, με τα κανάλια να δίνουν πραγματικές μάχες επικράτησης. Από το τέλος των κεντρικών δελτίων μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα ήταν πολλοί που «έπεσαν» στην αρένα, αλλά συγκεκριμένοι οι νικητές.

Λίγο μετά τις 21:00, τα Κλεμμένα Όνειρα έκλεψαν την τηλεθέαση με ποσοστό 32%. Το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα σημείωσε 21,5%, ενώ ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής δεν ξεπέρασε το 17,7%. Την ίδια ώρα, η ξένη ταινία του Star «Ο Άγνωστος», συγκέντρωνε το 13,5%.

Αργότερα, το Ράδιο Αρβύλα έπαιρνε τη σκυτάλη και σκαρφάλωνε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό 34,6%. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 άγγιξε ακόμα και το 49,3% στο δυναμικό κοινό, μεταξύ 00:15 και 00:30.

Σαρωτικός ήταν και ο Θέμος Αναστασιάδης που πήρε μετά τα μεσάνυχτα μαζί του το 28,2% του τηλεοπτικού κοινού. Στο δυναμικό κοινό ηλικιών 15-44 η εκπομπή κινήθηκε σταθερά πάνω από το 33%.

Όσο για την νυχτερινή μάχη της ενημέρωσης, η Ανατροπή κατέγραψε ποσοστό 16%, έναντι 15,2% που σημείωσε η εκπομπή Στον Ενικό.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης